(Foto/Video) Brașov. „Fotografii actuale din Poiana Narciselor … Cei care doresc sa mai prinda narcise inflorite cred ca ar trebui sa se grabeasca sa viziteze poiana deoarece…”

Last Updated on mai 5, 2018 Poiana Narciseolor din Vad-Șercaia a început să înflorească.

Pe Facebook, Poiana Narciselor Vad-Sercaia a scris: „Fotografii actuale din Poiana Narciselor 03 mai 2018.
Cei care doresc sa mai prinda narcise inflorite cred ca ar trebui sa se grabeasca sa viziteze poiana deoarece nu stiu daca vor rezista pana la Festival.

(Foto/Video) Brașov. „Fotografii actuale din Poiana Narciselor ... Cei care doresc sa mai prinda narcise inflorite cred ca ar trebui sa se grabeasca sa viziteze poiana deoarece...” 1 (Foto/Video) Brașov. „Fotografii actuale din Poiana Narciselor ... Cei care doresc sa mai prinda narcise inflorite cred ca ar trebui sa se grabeasca sa viziteze poiana deoarece...” 2 (Foto/Video) Brașov. „Fotografii actuale din Poiana Narciselor ... Cei care doresc sa mai prinda narcise inflorite cred ca ar trebui sa se grabeasca sa viziteze poiana deoarece...” 3 (Foto/Video) Brașov. „Fotografii actuale din Poiana Narciselor ... Cei care doresc sa mai prinda narcise inflorite cred ca ar trebui sa se grabeasca sa viziteze poiana deoarece...” 4 (Foto/Video) Brașov. „Fotografii actuale din Poiana Narciselor ... Cei care doresc sa mai prinda narcise inflorite cred ca ar trebui sa se grabeasca sa viziteze poiana deoarece...” 5 (Foto/Video) Brașov. „Fotografii actuale din Poiana Narciselor ... Cei care doresc sa mai prinda narcise inflorite cred ca ar trebui sa se grabeasca sa viziteze poiana deoarece...” 6 (Foto/Video) Brașov. „Fotografii actuale din Poiana Narciselor ... Cei care doresc sa mai prinda narcise inflorite cred ca ar trebui sa se grabeasca sa viziteze poiana deoarece...” 7 (Foto/Video) Brașov. „Fotografii actuale din Poiana Narciselor ... Cei care doresc sa mai prinda narcise inflorite cred ca ar trebui sa se grabeasca sa viziteze poiana deoarece...” 8

Anul acesta sunt mai putine narcise decat anul trecut.

Lipsa de apa si caldura prea mare le forteaza sa se ofileasca mai repede.”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto Brașov. Medicul Bogdan Moldovan: „In curand aici se va deschide Spitalul SfConstantin#2 Darste”. Primul salon e gata. Pacientii brasoveni si nu numai se vor putea trata din aceasta toamna in cel mai mare si mai modern spital privat din Romania….”

Next Story

Brașov: Restaurantul Roata Norocului a fost închis de OPC! „Sunt aici, la restaurant, unde lucrurile au degenerat foarte mult … A sărit efectiv să ne agreseze fizic şi verbal, ne-a obstrucţionat controlul, au chemat oamenii de pe terasă sa le…”