Foto Brașov. Medicul Bogdan Moldovan: „In curand aici se va deschide Spitalul SfConstantin#2 Darste”. Primul salon e gata. Pacientii brasoveni si nu numai se vor putea trata din aceasta toamna in cel mai mare si mai modern spital privat din Romania….”

Last Updated on mai 4, 2018 Spitalul SF. Constantin din Brașov  se extinde prin construcția unui nou sediu în locul fostei fabrici Pantex, din Dârste.

Pe Facebook, medicul Bogdan Moldovan a postat fotografii cu mesajul: „In curand aici se va deschide Spitalul SfConstantin#2 Darste”. Primul salon e gata. Pacientii brasoveni si nu numai se vor putea trata din aceasta toamna in cel mai mare si mai modern spital privat din Romania.

Foto Brașov. Medicul Bogdan Moldovan: „In curand aici se va deschide Spitalul SfConstantin#2 Darste". Primul salon e gata. Pacientii brasoveni si nu numai se vor putea trata din aceasta toamna in cel mai mare si mai modern spital privat din Romania....” 1 Foto Brașov. Medicul Bogdan Moldovan: „In curand aici se va deschide Spitalul SfConstantin#2 Darste". Primul salon e gata. Pacientii brasoveni si nu numai se vor putea trata din aceasta toamna in cel mai mare si mai modern spital privat din Romania....” 2

Experienta acumulata in cei 7 ani de functionare ne va permite sa ridicam standardele si mai sus. Un adevarat spital multidisciplinar, echipat la nivel de 2018, ce va putea rezolva orice patologie acuta sau cronica. 6 sali de operatie, radiologie de ultima generatie, laborator de cateterism, numar dublu de locuri, specialitati noi.

Totul intr-un cadru natural deosebit, intr-un parc de 3 hectare pe malul Timisului, la liziera padurii.
Excelenta in sanatate, Spitalul Sf Constantin Brasov, da ora exacta in medicina din Romania”.

Previous Story

Brașov: Primăria nu poate ridica mașinile parcate neregulamentar sau abandonate

Next Story

(Foto/Video) Brașov. „Fotografii actuale din Poiana Narciselor … Cei care doresc sa mai prinda narcise inflorite cred ca ar trebui sa se grabeasca sa viziteze poiana deoarece…”