(Foto/Video) Brașov. Canionul Sapte Scari: „Civilizaţia românescă lasă răni adânci frumuseţilor naturii. După 4 zile de minivacanţă de pe traseele montane din versantul nordic al Pietrei Mari am ,,cules” doar 4 TONE de gunoaie !”

Last Updated on mai 3, 2018 Brașovenii s-au distrat la grătare de 1 mai dar au uitat din nou să adune după ei. 290 de kilograme de gunoi au lăsat în pădure brașovenii de 1 mai, iar după cele patru zile de vacanță de pe traseele montane din versantul nordic al Pietrei Mari au fost culese 4 tone de gunoaie.

Pe Facebook, Canionul Șapte Scări a scris: „Curăţenia de seară pe 1 mai 2018 ( a treia pe ziua în cauză ) rezultat 290 kg gunoi !Minivacanţa de 1 Mai a trecut dar mizeria şi gunoaiele au rămas.

(Foto/Video) Brașov. Canionul Sapte Scari: „Civilizaţia românescă lasă răni adânci frumuseţilor naturii. După 4 zile de minivacanţă de pe traseele montane din versantul nordic al Pietrei Mari am ,,cules" doar 4 TONE de gunoaie !” 1 (Foto/Video) Brașov. Canionul Sapte Scari: „Civilizaţia românescă lasă răni adânci frumuseţilor naturii. După 4 zile de minivacanţă de pe traseele montane din versantul nordic al Pietrei Mari am ,,cules" doar 4 TONE de gunoaie !” 2 (Foto/Video) Brașov. Canionul Sapte Scari: „Civilizaţia românescă lasă răni adânci frumuseţilor naturii. După 4 zile de minivacanţă de pe traseele montane din versantul nordic al Pietrei Mari am ,,cules" doar 4 TONE de gunoaie !” 3

Civilizaţia românescă lasă răni adânci frumuseţilor naturii.

După 4 zile de minivacanţă de pe traseele montane din versantul nordic al Pietrei Mari am ,,cules” doar 4 TONE de gunoaie !

Vezi aici Video:

Nu uitaţi după ce vă relaxaţi în natură să o cinstiţi pe acesta păstrând-o curată altminteri nu vă mai puteţi bucura de frumuseţea ei !”

Previous Story

Brașov: Criminalul monstru ar fi încercat să se sinucidă în închisoare

Next Story

Brașov: Scandal în autobuz! Un „agent” a dat cu spray lacrimogen. O minoră a fost dusă la spital