Brașov: Scandal în autobuz! Un „agent” a dat cu spray lacrimogen. O minoră a fost dusă la spital

Last Updated on mai 3, 2018 Scanadal într-un autobuz din Brașov după ce un agent de pază a fost certat de mai mulți pasageri că nu a cedat locul unei femei. Bărbatul s-a certat cu mai multe persoane în utobuz şi, la coborâre, a pulverizat câteva jeturi de spray lacrimogen în mijlocul de transport în comun.

Gestul său a afectat o fată de 13 ani, dusă la spital de Ambulanţa chemată de ceilalţi pasageri, informează bzb.ro.

Brașov: Scandal în autobuz! Un „agent” a dat cu spray lacrimogen. O minoră a fost dusă la spital 1

„La data de 01 mai a.c., în jurul orei 18.58, Secţia nr. 1 Poliţie Braşov a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a folosit un spray cu substanţă iritant – lacrimogenă într-un mijloc de transport în comun care oprise în staţia RAT – ITC din Bulevardul Alexandru Vlahuţă.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că un bărbat în vârstă de 45 ani, de profesie agent de pază, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut o neînţelegere cu o persoană de sex feminin relativ la neacordarea unui loc liber.

Întrucât acesta a folosit un limbaj indecent, în sprijinul persoanei de sex feminin au intervenit şi alţi pasageri, producându-se o dispută verbală. Conducătorul mijlocului de transport în comun i-a solicitat să coboare în staţia RAT ITC – Brânduşelor, în momentul coborârii acesta pulverizând mai multe jeturi de spray iritant-lacrimogen pe a doua uşă, cât şi pe cea a şoferului, determinând astfel pasagerii să coboare.

O minoră în vârstă de 13 ani a fost preluată de un echipaj al ambulanţei, fiind transportată la Spitalul «Mârzescu», fără a fi dispusă internarea sa”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Ionuţ Marin.

Previous Story

(Foto/Video) Brașov. Canionul Sapte Scari: „Civilizaţia românescă lasă răni adânci frumuseţilor naturii. După 4 zile de minivacanţă de pe traseele montane din versantul nordic al Pietrei Mari am ,,cules” doar 4 TONE de gunoaie !”

Next Story

Foto Brașov: Spitalul Municipal Săcele funcționează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, conform aprobării primite de la Ministerul Sănătății