Foto Brașov. Robert Lazar: „ În loc de “Bună dimineața, bine ați venit. Haideți să vă ajut să urcați.” am fost primiți cu “Ce căutați în tren? Ăsta e tren de …”

Last Updated on mai 27, 2018 Un biciclist din Brașov reclamă modul cum știu cei de la CFR să acționeze împotriva celor care au bilet și pentru biciclete.

Robert Lazar : „ În loc de “Bună dimineața, bine ați venit. Haideți să vă ajut să urcați.” am fost primiți cu “Ce căutați în tren? Ăsta e tren de biciclete? Urcați în celălalt vagon, acolo nu e lume.” Ce conta că noi am plătit atât bilet de adult cât și de bicicletă?!

Foto Brașov. Robert Lazar: „ În loc de "Bună dimineața, bine ați venit. Haideți să vă ajut să urcați." am fost primiți cu "Ce căutați în tren? Ăsta e tren de ...” 1 Foto Brașov. Robert Lazar: „ În loc de "Bună dimineața, bine ați venit. Haideți să vă ajut să urcați." am fost primiți cu "Ce căutați în tren? Ăsta e tren de ...” 2 Foto Brașov. Robert Lazar: „ În loc de "Bună dimineața, bine ați venit. Haideți să vă ajut să urcați." am fost primiți cu "Ce căutați în tren? Ăsta e tren de ...” 3 Foto Brașov. Robert Lazar: „ În loc de "Bună dimineața, bine ați venit. Haideți să vă ajut să urcați." am fost primiți cu "Ce căutați în tren? Ăsta e tren de ...” 4 Foto Brașov. Robert Lazar: „ În loc de "Bună dimineața, bine ați venit. Haideți să vă ajut să urcați." am fost primiți cu "Ce căutați în tren? Ăsta e tren de ...” 5 Foto Brașov. Robert Lazar: „ În loc de "Bună dimineața, bine ați venit. Haideți să vă ajut să urcați." am fost primiți cu "Ce căutați în tren? Ăsta e tren de ...” 6 Foto Brașov. Robert Lazar: „ În loc de "Bună dimineața, bine ați venit. Haideți să vă ajut să urcați." am fost primiți cu "Ce căutați în tren? Ăsta e tren de ...” 7 Foto Brașov. Robert Lazar: „ În loc de "Bună dimineața, bine ați venit. Haideți să vă ajut să urcați." am fost primiți cu "Ce căutați în tren? Ăsta e tren de ...” 8 Foto Brașov. Robert Lazar: „ În loc de "Bună dimineața, bine ați venit. Haideți să vă ajut să urcați." am fost primiți cu "Ce căutați în tren? Ăsta e tren de ...” 9

Am vrut să-i zic “nașului” că bine că se ia de noi dar de cei care au coborât în Brașov, lăsând în urmă o mizerie de nedescris nu se atinge nimeni.

CFR, aveți mult de lucru!”

Previous Story

Brașov. Senatorul Marius Dunca: „Organizația PSD Brașov nu trădează… Condamnăm public decizia celor care au…”

Next Story

(Foto) Accident Brașov: GRAV! Două persoane au murit după ce două autoturime s-au ciocnit violent