Brașov. Senatorul Marius Dunca: „Organizația PSD Brașov nu trădează… Condamnăm public decizia celor care au…”

Last Updated on mai 25, 2018 PSD este la un pas de implozie după ce mai mulți deputați și senatori au ales să plece la partidul lui Victor Ponta. Lucurile se pare că sunt grave dacă Dragnea i-a făcut „șobolani” în direct la TV pe Victor Ponta și Mihai Tudose și dacă adăugăm faptul că filiala Brașov a avut nevoie să transmită un mesaj public că nu pleacă din partid.

Senatorul PSD Marius Dunca: „#PSD este o mare familie – am spus-o de multe ori si o repet pentru că o cred cu tărie. La fel ca în orice #familie mai există momente de tensiune sau divergență de opinii, însă am rămas puternici pentru că am găsit puterea să fim uniți și să respectăm #încrederea pe care cetățenii ne-o acordă.

Brașov. Senatorul Marius Dunca: „Organizația PSD Brașov nu trădează... Condamnăm public decizia celor care au...” 1

Nu avem voie să dezamăgim și să facem jocuri politice care afectează în primul rând cetățeanul!
Fiecare #parlamentar a obținut voturile reprezentând partidul, nu uninominal! Acest simplu fapt ne obligă să rămânem uniți și să ne facem datoria! Celor care nu se mai regăsesc în PSD, democrația le oferă posibilitatea de a candida de la un alt partid sau independenți la următoarele alegeri.

În Anul #Centenar#România are nevoie de o clasă politică responsabilă, de o guvernare stabilă, nu de dezbinare cu iluzia preamăririi! Istoria ne obligă la fapte demne de sacrificiile înaintașilor!

Condamnăm public decizia celor care au părăsit PSD! Este un gest lipsit de #onoare față de colegii de partid, dar și față de cei care au votat PSD.

Organizația PSD #Brașov nu trădează și nu își dezamăgește electoratul! Rămânem uniți pentru a duce la îndeplinire cel mai ambițios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii.

Previous Story

Vacanta Brasov: Festivalul Bujorului De MUNTE, la Sâmbăta de Sus

Next Story

Foto Brașov. Robert Lazar: „ În loc de “Bună dimineața, bine ați venit. Haideți să vă ajut să urcați.” am fost primiți cu “Ce căutați în tren? Ăsta e tren de …”