(Foto) Accident Brașov: GRAV! Două persoane au murit după ce două autoturime s-au ciocnit violent

Last Updated on mai 27, 2018 Două persoane au murit duminică după-amiaza după ce două autoturime s-au ciocnit violent la ieșire din Codlea spre Făgăraș.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovUji Nelu a postat o fotografie cu mesajul: „Accident după iesirea din Codlea”

(Foto) Accident Brașov: GRAV! Două persoane au murit după ce două autoturime s-au ciocnit violent 1

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov DN1 este in continuare blocat la iesirea din Codlea spre Fagaras din cauza unui accident deosebit de grav. Doua persoane si-au pierdut viata si o a treia victima este ranita grav.
Evitati pe cat posibil acest traseu.
(Foto) Accident Brașov: GRAV! Două persoane au murit după ce două autoturime s-au ciocnit violent 2

Tereza Voicu Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1Codlea – Vlădeni, la kilometrul 186, judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme. Cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens. În urma evenimentului 4 persoane au fost rănite grav şi 1 uşor. Circulaţia rutieră este oprită.

Irina Adriana Rusu: Accident in Codlea spre Vladeni! Masina rasturnata ,posibil victime! Sensurile de mers sunt oprite ora 17:30

(Foto) Accident Brașov: GRAV! Două persoane au murit după ce două autoturime s-au ciocnit violent 3

Lidia Purpura

(Foto) Accident Brașov: GRAV! Două persoane au murit după ce două autoturime s-au ciocnit violent 4

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto Brașov. Robert Lazar: „ În loc de “Bună dimineața, bine ați venit. Haideți să vă ajut să urcați.” am fost primiți cu “Ce căutați în tren? Ăsta e tren de …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Update. DEVASTATOR. 3 persoane au murit! Impactul a fost atât de puternic, încât pasagerii de pe bancheta din spate a unuia dintre autovehicule au fost proiectaţi în afara maşinii şi au murit pe loc