Foto Brașov: Ard ghenele de gunoi din Avantgarden 2 și 3. Locuitorii disperați! „Au ajuns și in Avantgarden 2 cei ce nu au ce face și dau foc la tomberoane! Niște …”

Last Updated on mai 9, 2018 De două zile se dau foc la ghenele de gunoi din Avantgarden 2 și 3. Locatarii, Poliția și pompierii încă nu au reușit să-i prindă pe făptași.

Pe grupul de Facebook Locuitori în Avantgarden 3 – Brasov,  Raluca Ioana Stanciu a postat o fotografie cu mesajul: „Au ajuns și in Avantgarden 2 cei ce nu au ce face și dau foc la tomberoane! Niște inculți ce trebuie prinși și pedepsiți!”

Foto Brașov: Ard ghenele de gunoi din Avantgarden 2 și 3. Locuitorii disperați! „Au ajuns și in Avantgarden 2 cei ce nu au ce face și dau foc la tomberoane! Niște ...” 1

Raluca Ioana Stanciu Deci și avantgarden 1 au dat foc și a mai venit o mașina de pompieri și 2 mașini de poliție … in ce țara trăim ? De ce le place unora sa facă rău ?

Mayra Andreea Si in Avangarten 1 sunt acum pompierii,intervin. Nu înteleg ce se întâmplă?

Florin Negrus Ar trebui si asta sincer ne punem famiiliile ai autoturismele in pericol din cauza unor idioti ar trebui iesit nu este de glumit. Poi a inceput cu Avg 3 a luat 2 ai acum 1 deci putin probabil sa fie unul singur sa nu fie mai multi

Alex Octavian În Sfântu Gheorghe toate spațiile cu ghene de gunoi sunt închise și se folosește cartela pentru acces. Este un sistem ieftin și util. Ar putea și la noi să facă la fel.

Anisia Costescu-Olaianos Se pare ca cineva s-a apucat serios de dat foc la continutul din tomberoane si la rostogolirea acestora. Al treilea in decurs de cateva zile. Poate nu ar strica sa avem lacat la casuta de gunoi, astfel, nu mai au acces alte persoane rau voitoare .

Foto Brașov: Ard ghenele de gunoi din Avantgarden 2 și 3. Locuitorii disperați! „Au ajuns și in Avantgarden 2 cei ce nu au ce face și dau foc la tomberoane! Niște ...” 2 Foto Brașov: Ard ghenele de gunoi din Avantgarden 2 și 3. Locuitorii disperați! „Au ajuns și in Avantgarden 2 cei ce nu au ce face și dau foc la tomberoane! Niște ...” 3

Adrian Cârneciu Au mai fost lacate montate in Avantgarden2 si nu s-au dovedit o solutie inspirata. Camerele video – unica solutie pentru majoritatea problemelor cartierului!

Daniela Gadea Pompierii au intrat cu dificultate din cauza masinilor parcate la coltul blocului… Din fericire, unii au pus mana si au stins incendiul in timp ce altii se uitau pe dupa perdele. Cred ca ar fi util sa vorbim mai putin si sa actionam mai mult.
Previous Story

Brașov: Avocatul Ioan Adam și soția, condamnați la închisoare!

Next Story

Brașov: Continuă controalele la restaurantul Roata Norocului!