Brașov: Continuă controalele la restaurantul Roata Norocului!

Last Updated on mai 10, 2018 Inspectorii OPC au fost luni, din nou, în control la restaurantul Roata Norocului. Tot luni, au fost în control și cei de la Poliția Economică.

„Am primit o invitaţie la OPC, pentru mâine (n.r. joi), dar pentru că avocatul nostru nu poate să meargă mâine, vom merge luni să luăm punct cu punct, să prezentăm actele. A fost luni Poliţia Economică, a găsit facturi pentru toate produsele”, a declarat managerul restaurantului, Mihăilă Nicolae Ovidiu pentru mytex.ro.

Brașov: Continuă controalele la restaurantul Roata Norocului! 1

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu: „A fost o echipă de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi a efectuat verificarea unor documente. În prezent se pregătesc alte documente contabile care urmează a fi prezentate de către societate. Încă nu au concluzionat colegii. Urmează să vadă şi restul de documente”.

La controlul de luni au fost prezenţi, din nou, şi comisari de la Protecţia Consumatorilor, potrivit şefului Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Braşov, Sorin Susanu, care ne-a declarat că s-ar fi găsit din nou, în incinta unităţii, nişte produse alimentare expirate.

„Momentan, unitatea poate funcţiona, până la încheierea controlului. Am indisponibilizat produsele neconforme”, a precizat Sorin Susanu.

Întrebat care sunt neregulile concrete identificate la controlul de sâmbătă, el a enumerat: produse cu modificare organoleptică, produse expirate, produse a căror provenienţă nu se cunoştea (n.r. despre care managerul susţine că fusese luată la vrac şi există facturi), lipsă dezinfectare ouă, dezinfectare necorespunzătoare a veselei, produse ţinute la altă temperatură decât cea indicată de producător, cântar fără verificare metrologică.

Dorind să lămurească situaţia privind produsele neetichetate, managerul restaurantului a exemplificat cu achiziţia cărnii de peşte.

„Luăm la vrac, de exemplu, 100 de kilograme de peşte, apoi îl împărţim, capul şi coada fiind pentru borş, icrele pentru salată de icre… Au fost găsite pungi care nu erau etichetate, nu s-a scris pe ele icre de crap şi data tranşării peştelui, dar icrele erau în termen, aveam facturile pentru marfa la vrac (…) Neetichetat nu înseamnă expirat”, a precizat Mihăilă Nicolae Ovidiu.

Silvia Preda Daca era mancarea expirata sau neconformă, aproape tot Brașovul trebuia sa fie intoxicat alimentar si nu mai făceau fata spitalele! Minciuni colosale despre cel mai fain local din brasov! La cat mai multi clienti si evenimente frumoase!

Previous Story

Foto Brașov: Ard ghenele de gunoi din Avantgarden 2 și 3. Locuitorii disperați! „Au ajuns și in Avantgarden 2 cei ce nu au ce face și dau foc la tomberoane! Niște …”

Next Story

Brașov: 4 blocuri neterminate din zona Bartolomeu vor fi DEMOLATE!