(Foto) Accident Brașov: O polițistă a fost rănită în trafic de un șofer

Last Updated on mai 21, 2018 O polițistă din Brașov a fost rănită duminicădin cauza unui șofer care nu a acordat prioritate mașinii în care aceasta se afla.

Autospeciala MAI din cadrul Biroului Rutier, aflată în misiune, se deplasa pe strada Stadionului, dinspre strada Lungă spre strada De Mijloc, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar la intersecţia cu strada De Mijloc, un şofer în vârstă de 33 de ani care conducea un autoturism nu a acordat prioritate de trecere autospecialei şi s-a ciocnit cu aceasta, informează libertatea.ro.

(Foto) Accident Brașov: O polițistă a fost rănită în trafic de un șofer 1

„În urma accidentului a rezultat vătămarea unei colege în vârstă de 36 de ani din echipajul de poliţie, care a necesitat îngrijiri medicale şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov“, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

(Foto) Accident Brașov: O polițistă a fost rănită în trafic de un șofer 2

(Foto) Accident Brașov: O polițistă a fost rănită în trafic de un șofer 3

(foto: brasovtv.com)

Atât şoferul vinovat, cât şi poliţistul care era la volanul maşinii de poliţiei au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero la ambii şoferi. Şoferul imprudent s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Previous Story

Brașov: Marș al locuitorilor din Tractorul spre Primărie și Prefectură!

Next Story

Brașov: Bătaie în trafic. 3 indivizi l-au rupt în bătaie pe un șofer. Îl trântesc şi îl lovesc cu picioarele, apoi îi trag bluza de pe el. Bătaia s-a oprit în momentul în care