Brașov: Marș al locuitorilor din Tractorul spre Primărie și Prefectură!

Last Updated on mai 20, 2018 Locuitorii din Tractorul, de la blocurile noi, sunt disperați din cauza drumurilor prăfuite sau noroite, în funcție de anotimp. Se propune un marș de protest spre Primărie și Prefectură.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Sebastian Ichim  a scris: „Lucrurile se mișcă foarte greu în cartierul nostru. La podul de la Fartec nu se întâmplă mai nimic. S-a pus pe ici pe colo piatră prin cartier și s-au făcut măsuratori și marcaje pe Nicolae Labiș, iar pe Manole Diamandi se pune lumină. E plin de praf că a venit căldura. Cam puțin după părerea mea.

Brașov: Marș al locuitorilor din Tractorul spre Primărie și Prefectură! 1

Cred că a venit momentul să facem și noi o acțiune. Propun să facem un marș al locuitorilor din Tractorul spre Primăria Brașov și Prefectura Brașov. Scopul acestui marș este determinarea autorităților locale să urgenteze execuția lucrărilor de infrastructură în cartierul Tractorul.

Cred că cel mai bine ar fi să facem acest marș într-o duminică.
Propun să pornim din capătul străzii 13 Decembrie, din stația RAT, și să ne îndreptăm spre Primăria Brașov. Detaliile le vom stabili cu Comitetul de organizare. Să postați vă rog, cei care doriți să faceți parte din acest Comitet, sau să mă contactați, pentru a ne întâlni și a stabili detaliile evenimentului.

Propun să facem acest marș duminică 3 iunie și să-l începem la ora 17:00. Votați vă rog dacă sunteți de acord cu acest marș și dacă doriți să participați. Succesul desigur depinde de participarea noastră în număr cât mai mare.

Adăugați vă rog și alte zile sau ore, care credeți că sunt mai potrivite”.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Două persoane rănite, un autoturism răsturnat

Next Story

(Foto) Accident Brașov: O polițistă a fost rănită în trafic de un șofer