Brașov: „De azi si pana duminica, parcarea de autocare din Brasov (singura de altfel) este inchisa doarece o sa fie “festivalul berii sau de mancare” dupa cum a zis politistul local. La intrebarea …”

Last Updated on mai 24, 2018 De astăzi și până luni, a doua zi de Rusalii, are loc Street Food Festival pe Aleea de sub Tâmpa. Cu această ocazie traficul în zonă va fi restricționat iar parcarea de autocare va fi închisă, spre nemulțumirea șoferilor.

Pe Facebook, Coca Andrei Alexandru a scris: „De azi si pana duminica, parcarea de autocare din Brasov (singura de altfel) este inchisa doarece o sa fie “festivalul berii sau de mancare” dupa cum a zis politistul local.

Brașov: „De azi si pana duminica, parcarea de autocare din Brasov (singura de altfel) este inchisa doarece o sa fie "festivalul berii sau de mancare" dupa cum a zis politistul local. La intrebarea ...” 1

La intrebarea – pai si toate autocarele unde sa mearga ?

A zis…pai sa stea pe strada cu soferul, dar sa nu blocheze nimic, in benzinarii, Bartolomeu sau eventual la iesire spre Cristian…ma mir ca nu m a trimis inapoi la Bran….. ?”

Previous Story

„BRAVOS I.P.J. Brasov !!!! Asta noapte pe la orele 2, cineva a sunat la poarta, si cand am iesit sa …”

Next Story

Brașov: 250 de persoane amendate pentru molozul dus la ghenă