„BRAVOS I.P.J. Brasov !!!! Asta noapte pe la orele 2, cineva a sunat la poarta, si cand am iesit sa …”

Last Updated on mai 24, 2018 Un brașovean mulțumește polițiștilor pentru vigilența de care au dat dovadă.

Pe Facebook, Canisa de Gotca a scris: „BRAVOS I.P.J. Brasov !!!!
Asta noapte pe la orele 2, cineva a sunat la poarta, si cand am iesit sa descui , un domn tanar, m-a intrebat daca autoturismul Cady din apropiera portii este masina mea !!

„BRAVOS I.P.J. Brasov !!!! Asta noapte pe la orele 2, cineva a sunat la poarta, si cand am iesit sa ...” 1

I-am raspuns afirmativ , dupa care m-a rugat sa ma uit cu atentie sa vad daca imi lipseste ceva din interior, o usa era larg deschisa. Mi-am cerut scuze , deuarece mi-am amintit ca in jurul orelor 20 cu o seara inainte uitasem deschis !! Omul mi-a spus ca este de la IPJ Brasov apoi cu masina civila a plecat !!

Uitandu-ma dupa masina pecand, mi-am amintit ca in cei 30 ani de munca , si eu am facut asemenea activitati mai ales in perioada cand copii nostri ma doreau acasa !!!

De foarte multe ori suntem suparati ca nu-i vedem pe politistii de pol. criminala ori ordine publica, insa adevarul este altul.

P.S. Nu as dori comentarii ( negative) aici la adresa acestor oameni, pt ca nu merita, le cunosc foarte bine sacrificiile, nu gratuit am facut referire la copii !!!”

Previous Story

Brașov: Bilete cumpărate de la şofer. Iar RAT-ul să cumpere automate pentru fiecare autobuz

Next Story

Brașov: „De azi si pana duminica, parcarea de autocare din Brasov (singura de altfel) este inchisa doarece o sa fie “festivalul berii sau de mancare” dupa cum a zis politistul local. La intrebarea …”