Brașov: Bilete cumpărate de la şofer. Iar RAT-ul să cumpere automate pentru fiecare autobuz

Last Updated on mai 24, 2018 Consilierul Local Braşov, Lucian Pătraşcu, a solicitat RATBV amplasarea unui automat de bilete în staţia Coresi, pe sensul de mers Rulmentul-Livada Poştei. Acesta a precizat că a transmis cererea după ce problema a fost prezentată de cetăţenii din zona rezidenţială Tractorul – Coresi.

„Am verificat şi eu sesizarea şi am văzut că în staţia respectivă nu există nici un automat de bilete, nici un punct de vânzare al tichetelor de călătorie. Consider că distanţa pe care trebuie să o parcurgă un călător pentru a-şi procura un bilet de călătorie este destul de mare, ceea ce îi creează un disconfort”, a declarat Pătraşcu, citat de bzb.ro

Brașov: Bilete cumpărate de la şofer. Iar RAT-ul să cumpere automate pentru fiecare autobuz 1

Până la rezolvarea acestei probleme, el recomandă conducerii RATBV SA „să ia în considerare posibilitatea achiziţionării de bilete de călătorie de la şofer sau amplasarea unor automate direct în mijloacele de transport. Totodată, pe perioada sezonului cald, considerăm că orarul de funcţionare al punctelor de vânzare de bilete (acolo unde acestea există) ar trebui prelungit”.

Previous Story

Foto Brașov: Autobuz vandalizat. Marcel Brătilă: Oare, chiar nu se găsește o soluție să fie puși la punct cei care fac așa ceva?”

Next Story

„BRAVOS I.P.J. Brasov !!!! Asta noapte pe la orele 2, cineva a sunat la poarta, si cand am iesit sa …”