Foto Brașov: Autobuz vandalizat. Marcel Brătilă: Oare, chiar nu se găsește o soluție să fie puși la punct cei care fac așa ceva?”

Last Updated on mai 23, 2018 Brașovul se pregătește să cumpere 100 de autobuze noi. Ce folos dacă ajung ca cele din fotografii?

Pe grupul de Facebook Brasov,cel mai frumos oras din Romania, Marcel Brătilă a postat fotografii cu mesajul: „Oare, chiar nu se găsește o soluție să fie puși la punct cei care fac așa ceva?”

Foto Brașov: Autobuz vandalizat. Marcel Brătilă: Oare, chiar nu se găsește o soluție să fie puși la punct cei care fac așa ceva?” 1 Foto Brașov: Autobuz vandalizat. Marcel Brătilă: Oare, chiar nu se găsește o soluție să fie puși la punct cei care fac așa ceva?” 2 Foto Brașov: Autobuz vandalizat. Marcel Brătilă: Oare, chiar nu se găsește o soluție să fie puși la punct cei care fac așa ceva?” 3

Constantin Cozma Cultura lasa de dorit

Matei Senia Educatia …7 ani de acasa …si bunul simt lipsesc cu desavarsire…….
Elena Lili Oare …daca conducatorii autu nu ar avea acele cotete (cabine)inchise poate i ar vedea….zic
Marcel Brătilă Doamna, Elena Lili, parerea mea e ca ar trebui sa ii vedem si noi, calatorii si sa ii scuturam bine pe cei ce fac asa ceva.
Spataru Gabriel Șoferul?ce să facă ?daca e unul singur mai merge ,daca sunt mai multi nu are șanse nici macar sa le atragă atenția ,pentru că nu se știe ce repercursiuni poate avea o acțiune din aceasta,ei sunt șoferi nu bătăuși consacrați !
Ați auzit de șoferi care au ajuns la spital bătuți sau cu vreun cuțit înfipt în burtă?
Saxonu Carlos Mentalitate româneasca pura ! Nu stiu nimic sa faca, dar distrug totul în jur ! Asta nu e doar în Brașov, ci e valabil oriunde în țară, sau oriunde sunt români în alte țări ! De aia nu mai aveti spitale, școli, șosele, trotuare și clădirile stau sa cada…de priceput, de meserias și de serios ce este romanul ! Foto Brașov: Autobuz vandalizat. Marcel Brătilă: Oare, chiar nu se găsește o soluție să fie puși la punct cei care fac așa ceva?” 4😃Foto Brașov: Autobuz vandalizat. Marcel Brătilă: Oare, chiar nu se găsește o soluție să fie puși la punct cei care fac așa ceva?” 5😂Foto Brașov: Autobuz vandalizat. Marcel Brătilă: Oare, chiar nu se găsește o soluție să fie puși la punct cei care fac așa ceva?” 6😅Foto Brașov: Autobuz vandalizat. Marcel Brătilă: Oare, chiar nu se găsește o soluție să fie puși la punct cei care fac așa ceva?” 7😁
Previous Story

Brașov: Începe Street Food Festival

Next Story

Brașov: Bilete cumpărate de la şofer. Iar RAT-ul să cumpere automate pentru fiecare autobuz