Brașov: 250 de persoane amendate pentru molozul dus la ghenă

Last Updated on mai 24, 2018 250 de brașoveni au fost amendați de la începutul anului pentru că au aruncat la întâmplare reziduuri provenite din construcții.

Cel mai recent caz este al unui brașovean surprins de polițiștii locali de la Biroul 3 din cartierul Tractorul, surprins în timp ce descărca dintr-o maşină deşeurile pe care vroia să le abandoneze lângă o rampă de gunoi amplasată între blocuri, informează bzb.ro

Brașov: 250 de persoane amendate pentru molozul dus la ghenă 1

Brașoveanul a primit o amendă de 500 de lei.

„Îi sfătuim pe braşoveni să respecte normele cu privire la aruncarea şi depozitarea deşeurilor (…). Recomandările sunt făcute şi marilor dezvoltatori imobiliari, dar şi celor care au mici şantiere prin locuinţele personale, mai ales că suntem în plin sezon pe domeniul construcţiilor şi reparaţiilor curente sau capitale de clădiri”, a spus Nicolae Aldea, director executiv al Poliţiei Locale Braşov.

Previous Story

Brașov: „De azi si pana duminica, parcarea de autocare din Brasov (singura de altfel) este inchisa doarece o sa fie “festivalul berii sau de mancare” dupa cum a zis politistul local. La intrebarea …”

Next Story

Brașov: A fost bătută în cuie organizarea și structura pe zile a Cerbului de Aur. Vezi cand va avea loc festivalul