Brașov: A fost bătută în cuie organizarea și structura pe zile a Cerbului de Aur. Vezi cand va avea loc festivalul

Last Updated on mai 24, 2018 Primarul George Scripcaru, președintele Consiliului Județean Brașov și reprezentanții TVR au avut astăzi prima discuție tehnică despre organizarea Cerbului de Aur 2018. Din partea TVR, delegația a fost formată din președintele-director general al TVR, Doina Gradea, managerul proiectului „Cerbul de Aur 2018“, Cristian Zgabercea, și Smaranda Vornicu, șeful departamentului de Comunicare, Relații Publice și Protocol al TVR.

„Ne-a fost prezentată perioada finală a festivalului, structura pe zile și am stabilit care sunt principalele probleme ce trebuie avute în vedere în organizare și ce avem fiecare de făcut. Practic, am bătut în cuie organizarea acestui festival. Detaliile exacte vor fi discutate în continuare la nivel de specialiști. Vom fi co-producători ai festivalului.

Brașov: A fost bătută în cuie organizarea și structura pe zile a Cerbului de Aur. Vezi cand va avea loc festivalul 1

TVR va trimite un acord de parteneriat, care să fie aprobat de plenul celor două consilii, Local și Județean, pentru a putea apoi să derulăm anumite proceduri necesare. Timpul e destul de scurt și vrem să fim siguri că vom face o treabă bună.

Cerbul de aur 2018 este organizat la 50 de ani de la prima ediție, este inclus de Ministerul Culturii în programul Anului Centenarului și vrem să fie pe măsura așteptărilor pe care le au iubitorii acestui festival, din Brașov sau din țară“, a declarat primarul George Scripcaru, la finalul discuțiilor.

La rândul său, președintele CJ, Adrian Veștea, a declarat că îşi doreşte ca şi Consiliul Judeţean să se implice în sprijinirea acestui eveniment, inclusiv financiar.

Potrivit reprezentanților TVR, festivalul va începe în 29 august, cu o gală aniversară românească, la care vor participa premianții și trupele din edițiile anterioare ale Cerbului de Aur. Show-ul va fi completat cu imagini din arhiva TVR, de asemenea de la edițiile anterioare ale festivalului.

Următoarele două seri vor fi dedicate concursului propriu-zis. În afara concurenților, vor fi și o serie de invitați care vor susține mini-recitaluri.
Seara a patra a festivalului va fi seara de gală, în care vor fi premiați câștigătorii festivalului. Seara va fi încheiată de concertul celei mai importante vedete invitate, al cărei nume rămâne încă nedezvăluite, până ce TVR va finaliza negocierile pentru contract.

Festivalul Internațional „Cerbul de Aur“ se va încheia pe 2 septembrie, cu „Gala Centenară“, care va păstra tema tradițională a muzicii folclorice, însă va fi o reinterpretare a acesteia, într-o manieră mai modernă.

Previous Story

Brașov: 250 de persoane amendate pentru molozul dus la ghenă

Next Story

Brașov. Surse:  Simon Maurer (Avantgarden) va prelua conducerea CFR Cluj