Brașov. Surse:  Simon Maurer (Avantgarden) va prelua conducerea CFR Cluj

Last Updated on mai 25, 2018 Surse Gazeta Sporturilor anunță că omul de afaceri  Simon Maurer, care a construit Avantgarden, va intra în conducerea CFR Cluj deoarece va construi blocuri pe terenurile patronului Neluțu Varga

 

Sas la origini, Maurer are afaceri în același domeniu cu Varga. Maurer a început să-și clădească propriul imperiu imobiliar tocmai în Cluj Napoca, după care s-a extins în toată Transilvania, în special în Brașov și în Sibiu, potrivit unor informații ale Gazetei Sporturilor.

Brașov. Surse:  Simon Maurer (Avantgarden) va prelua conducerea CFR Cluj 1

Acum, revine în orașul capitală a Ardealului pentru a controla piața imobiliară alături de Varga. Iar acesta din urmă dorește să-l atragă financiar la echipa lui.

“Maurer va reveni în Cluj pentru a construi mii de apartamente pe terenurile lui Neluțu. Și Varga vrea să-l aducă la club, mai ales că va crește nivelul salarial.

Se va ajunge din nou la salarii de 20.000-25.000 de euro pe lună pentru mulți dintre jucători, se dorește aducerea a 5 fotbaliști de clasă pentru a se forța accederea în grupele Champions League și câștigarea unui nou titlu de campioni.

Există o informație, care circulă în mediile de afaceri din Brașov, că numai în acest oraș ar fi vândut apartamente în toți acești ani de 350 de milioane de euro”, precizează sursele GSP.

Maurer l-a înlocui pe actualul președinte Iuliu Mureșan și ar plănui schimbări spectaculoase la toate nivelurile și și-a ales deja echipa cu care vrea să lucreze.

Previous Story

Brașov: A fost bătută în cuie organizarea și structura pe zile a Cerbului de Aur. Vezi cand va avea loc festivalul

Next Story

Vacanta Brasov: Festivalul Bujorului De MUNTE, la Sâmbăta de Sus