Are Brașovul noroc? Spital Regional cu bani de la BERD și sprijinit de ministerul Sănătății

Last Updated on mai 15, 2018 Autoritățile locale din Brașov s-au întâlnit marți cu ministrul Sănătății și reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). S-a discutat încheierea unui acord Primăria Brașov-BERD pentru finanțarea construcției unui spital regional. Acordul este sprijinit de ministerul Sănătății.

 

Ministerul Sănătăţii – România:  “Guvernul sprijină construcția de spitale regionale, iar eu, în calitate de ministru al Sănătății sunt aici să garantez ca aveți în mine un partener pentru construcția spitalului din Brașov. În perioada imediat următoare, Ministerul Sănătății va elabora ordinul de ministru care va defini structura spitalelor regionale după ce, în luna martie, am emis un Ordin prin care am definit spitalele regionale.

Are Brașovul noroc? Spital Regional cu bani de la BERD și sprijinit de ministerul Sănătății 1

Vreau sa mai adaug că, Ministerul Sănătății a decis înființarea unor centre regionale de transfuzii si colectare a plasmei, proiect susținut si de Banca Mondială. Am convingerea că Brașov va deveni un centru de excelență în țară și nu numai.

Spitalul regional va fi spitalul cu cel mai nivel de competență în care vor fi tratați pacienții cu afecțiuni cu grad înalt de complexitate care necesită acces imediat la investigații și tratamente realizate cu aparatură de înaltă performanță”

Previous Story

Foto Brașov: Amenajare magazin Lidl de pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana, de pe strada Avram Iancu

Next Story

Brașov: „Propunere”. Piața Sfatului transformată în sens giratoriu și parcare. Trafic auto pe Republicii și Apollonia Hirscher