Foto Brașov: Amenajare magazin Lidl de pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana, de pe strada Avram Iancu

Last Updated on mai 15, 2018 Construcție avansată pentru magazinul Lidl de pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana, de pe strada Avram Iancu.

 

Fabrica de ciocolată Poiana din Brașov a fost mutată acum câțiva ani în Bulgaria iar terenul vândut companiei germane Lidl. Potrivit bizbrasov.ro , ângă magazin era proiectat să se construiască un hotel.

(foto: Green Spot)

Foto Brașov: Amenajare magazin Lidl de pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana, de pe strada Avram Iancu 1 Foto Brașov: Amenajare magazin Lidl de pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana, de pe strada Avram Iancu 2 Foto Brașov: Amenajare magazin Lidl de pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana, de pe strada Avram Iancu 3 Foto Brașov: Amenajare magazin Lidl de pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana, de pe strada Avram Iancu 4 Foto Brașov: Amenajare magazin Lidl de pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana, de pe strada Avram Iancu 5 Foto Brașov: Amenajare magazin Lidl de pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana, de pe strada Avram Iancu 6 Foto Brașov: Amenajare magazin Lidl de pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana, de pe strada Avram Iancu 7 Foto Brașov: Amenajare magazin Lidl de pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana, de pe strada Avram Iancu 8

(foto: Green Spot)

În conformitate cu PUZ-ul aprobat, hotelul va dispunde de un centru de conferințe care va veni în completarea serviciilor oferite, conferindu-i calitatea de hotel urban. Regimul de înălțime al construcției care va adăposti hotelul propriu-zis, va avea maximum 4 etaje, respectiv o înălțime de cel mult 17 metri la cornișă.

 

Clădirea, care va adăposti și centrul de conferințe, va fi de fapt în trepte, urmând să aibă între 2 și 4 etaje, față de propunerea inițială care prevedea o construcție de 5 etaje plus încă un etaj retras.

Previous Story

Brașov: Noaptea Muzeelor 2018 la Muzeul de Artă. Intrarea 1 leu

Next Story

Are Brașovul noroc? Spital Regional cu bani de la BERD și sprijinit de ministerul Sănătății