Brașov: „Propunere”. Piața Sfatului transformată în sens giratoriu și parcare. Trafic auto pe Republicii și Apollonia Hirscher

Last Updated on mai 15, 2018 La presiunea investitorilor imobiliari, cartierul Șchei se va bloca din punct de vedere al traficului. Ironic, o măsură propusă este transformarea Pieței Sfatului  în sens giratoriu și parcare și coborâre auto pe Republicii.

Pe Facebook, arhitectul Gabi Buhus a postat o fotografie cu un mesaj ironic la adresa autorităților locale.Don’t let your dreams be dreams!

Nu este foarte usor sa gasesti solutii contemporane, adecvate, care sa propulseze Brasovul in randul oraselor europene aflate in avangarda planificarii urbane de calitate, insa credem ca prin aceasta propunere reusim cel putin sa ne apropiem de acest tel.

Brașov: „Propunere”. Piața Sfatului transformată în sens giratoriu și parcare. Trafic auto pe Republicii și Apollonia Hirscher 1

Avem in sfarsit o imagine clara, coerenta a ceea ce isi doreste orasul sa devina. O viziune demna de anul douazeci optispe”.

Previous Story

Are Brașovul noroc? Spital Regional cu bani de la BERD și sprijinit de ministerul Sănătății

Next Story

(Video) Electra Ghiza: „A fost odată un deal frumos la Brașov, în Schei, pe care urca ciurda de vaci către pajiști și pășuni. Calea/Coasta Vacii se numea. Iată ce s-a ales de el”