Paula Rusu: La Spitalul Clinic de Copii din Brașov secția de sterilizare ar putea fi muzeu. E nevoie de aproximativ 100 de mii de euro pentru aparate și un spațiu nou

Last Updated on aprilie 15, 2018 Jurnalista Paula Rusu se implică în strângerea de fonduri pentru reabilitarea secției de sterilizare de la Spitalul Clinic de Copii din Brașov.

Pe Facebook, Paula Rusu a scris: „La Spitalul Clinic de Copii din Brasov sectia de sterilizare ar putea fi muzeu, aparatura de sterilizare e de la mijlocul secolului trecut la propriu.

Paula Rusu: La Spitalul Clinic de Copii din Brașov secția de sterilizare ar putea fi muzeu. E nevoie de aproximativ 100 de mii de euro pentru aparate și un spațiu nou 1

Pense, departatoare, alte obiecte chirurgicale sunt sterilizate la mana, cu periuta de unghii, inainte de a fi bagate in cuve pe care e musai sa le pazeasca o asistenta ce sta cu ochii pe manometre.

Gazduiesc licitatia de strangere de fonduri a Clubului Rotary din Brasov. E nevoie de aproximativ 100 de mii de euro pentru aparate si un spatiu nou.”

Reamintim că, zilele trecute, s-au încheiat lucrările de reabilitare la secția de chirurgie a  Spitalului Clinic de Copii din Brașov.

Previous Story

Foto Brașov: După Maternitate, renovări și la Secția de Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Copii

Next Story

Brașov. Radu Hossu, pe bicicletă: „Șoferii RATBv sunt și criminali și sinucigași… eu fiind în zona roților din spate ale autobuzului, pe banda 1. Am fost obligat să opresc de către nesimțit, dar am observat în oglinda lui retrovizoare că omu’ n-are nicio treabă, pentru că vorbea la telefon. Apropiindu-mă de geamul lui, am avut următorul dialog (furios)”: