Foto Brașov: După Maternitate, renovări și la Secția de Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Copii

Last Updated on aprilie 13, 2018 Vești bune și vești proaste în sistemul de sănătate din Brașov. După modernizările de la Maternitate, au fost finalizat modernizările și la Secția de Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Copii Brașov. Veste proastă este că asistentele, infirmierele, brancardierii sunt demoralizați deoarece Guvernul le-a tăiat veniturile, și cu 1,400 de lei lunar, după ce le-a promis măriri de salarii de 75%-100%.

Pe Facebook, Consiliul Judetean Brasov a adăugat fotografii cu mesajul: „Saloane renovate și recompartimentate și dotate cu băi proprii, mobilier modern, instalații de oxigen, aspirație și fluide înlocuite total, rețele electrice, de climatizare și alarmare înnoite, acestea sunt investițiile realizate la Secția de Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Copii Brașov.

Foto Brașov: După Maternitate, renovări și la Secția de Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Copii 1 Foto Brașov: După Maternitate, renovări și la Secția de Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Copii 2 Foto Brașov: După Maternitate, renovări și la Secția de Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Copii 3 Foto Brașov: După Maternitate, renovări și la Secția de Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Copii 4

„Sănătatea copiilor noștri, siguranța actului medical, confortul pacienților și dotarea cu aparatură de înaltă performanță sunt permanent în atenția noastră”, spune dr. Liviu Muntean, directorul medical al Spitalului Clinic de Copii.

Secția a fost redeschisă oficial astăzi, în prezența președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.

Previous Story

(Foto) Accidente Brașov: Două TIRuri răsturnate

Next Story

Paula Rusu: La Spitalul Clinic de Copii din Brașov secția de sterilizare ar putea fi muzeu. E nevoie de aproximativ 100 de mii de euro pentru aparate și un spațiu nou