„Foto *autostrada* Comarnic-Brașov la Predeal, ieșirea către Timișul de Sus .(Dacă vă uitați bine, veți vedea și un cort mic pe acolo, a lu’ unu’ șova, căci autostrada încă nu e gata 100%) Anul realizării fotografiei …”

Last Updated on aprilie 29, 2018 Coloană de mașini, din nou spre Brașov. Ca în fiecare an, pentru a nu strica tradiția, Guvernanții promit autostrada fără să facă ceva.

Pe Facebook, Gothard István Ștefan László a scris: „În mini-vacanța asta, un șofer va pierde în medie o zi să ajungă la destianție și înapoi. Ori x șoferi, ori minim doi în mașină egal milioane de ore pierdute anapoda în aglomerație din cauza lipsei autostrăzilor.

„Foto *autostrada* Comarnic-Brașov la Predeal, ieșirea către Timișul de Sus .(Dacă vă uitați bine, veți vedea și un cort mic pe acolo, a lu' unu' șova, căci autostrada încă nu e gata 100%) Anul realizării fotografiei ...” 1

Foto : autostrada Comarnic-Brașov la Predeal, ieșirea către Timișul de Sus.(dacă vă uitați bine, veți vedea și un cort mic pe acolo, a lu’ unu’ șova, căci autostrada încă nu e gata 100%) Anul realizării fotografiei, necunoscut.

Bună dimineața.”

Previous Story

Brașov: Două persoane rănite în urma unei explozii la un troleibuz

Next Story

Brașov: A murit dr. Antoniu Burducea. Onelia Pescaru: „Mi-a dat speranță cànd eram înspăimântată și m-a îndrumat când nu mai știam ce să fac să-i mai țin pe ai mei lângă mine, aici, pe pământ…A plecat întâi el, mai tânăr ca părinții mei… A plecat cu stetoscopul la gât, din cabinet … ”