Brașov: Două persoane rănite în urma unei explozii la un troleibuz

Last Updated on aprilie 29, 2018 Două persoane au ajuns la spital ieri după ce o pernă de aer de la un troleibuz a explodat. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Saturn.

Pernele de aer fac parte din sistemul de amortizare al autovehiculelor mari. Explozia a înclinat brusc o parte a vehiculului, ceea ce a dus la rănirea celor doi, informează coronapress.ro

Brașov: Două persoane rănite în urma unei explozii la un troleibuz 1

Un barbat de 77 ani și o femeie de 79 ani, au fost răniți. O victimă s-a ales cu o fractura deschisa la un picior, iar cea de a doua, cu un traumatism cranio-cerebral si escoriatii.

„Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și se fac verificări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, a precizat reprezentanta IJP Brașov.

Previous Story

Brașov: Hotel în Livada Poștei?! Gruia Hilohi: „…compromiterea iremediabilă a promenăzii istorice unice în Europa, de După Ziduri”

Next Story

„Foto *autostrada* Comarnic-Brașov la Predeal, ieșirea către Timișul de Sus .(Dacă vă uitați bine, veți vedea și un cort mic pe acolo, a lu’ unu’ șova, căci autostrada încă nu e gata 100%) Anul realizării fotografiei …”