Brașov: Hotel în Livada Poștei?! Gruia Hilohi: „…compromiterea iremediabilă a promenăzii istorice unice în Europa, de După Ziduri”

Last Updated on aprilie 29, 2018

Primăria Brașov a anunțat zilele trecute „taie” locuri din parcarea din Livada Poștei deoarece era construită pe terenuri private. Se zvonește că acolo se va construi un hotel.

Primăria Municipiului Braşov: „Avand in vedere faptul ca o parte din terenul aferent parcarii publice Biblioteca Judeteana-zona Dupa Ziduri este afectat de proprietati private, precum si solicitarile proprietarilor acelor terenuri, astazi, 27.04.2018, in cadrul Comisiei de Circulatie, s-a luat decizia resistematizarii acestei parcari, in sensul desfiintarii a 28 de locuri, din cele 137 de locuri existente, si a eliberarii terenurilor aflate in proprietate privata.

Brașov: Hotel în Livada Poștei?! Gruia Hilohi: „...compromiterea iremediabilă a promenăzii istorice unice în Europa, de După Ziduri” 1

(Credit Foto: Lucian Popa)

Aceste loturi de teren sunt situate in partea dreapta, dupa transformator, in directia de mers de la Biblioteca Judeteana spre aleea Dupa Ziduri (vezi plan si captura google maps). Lucrarile de eliberare a terenului au fost demarate deja, imediat după emiterea avizului”.

Pe Facebook, consilierul localCristian Macedonschi #a scris: „ATENTIE BRASOVENI, se pregateste ceva! Nu-mi miroase a bine sistematizarea combinata cu retrocedarea de Dupa Ziduri la Biblioteca Judeteana Brasov din Livada Postei.

Brașov: Hotel în Livada Poștei?! Gruia Hilohi: „...compromiterea iremediabilă a promenăzii istorice unice în Europa, de După Ziduri” 2 Brașov: Hotel în Livada Poștei?! Gruia Hilohi: „...compromiterea iremediabilă a promenăzii istorice unice în Europa, de După Ziduri” 3

Aici este ceva mega #PUTRED

Rog pe toti brasovenii interesati de viitorul orasului nostru sa treaca pe acolo si sa se informeze direct la fata locului iar pozele facute sa le posteze cu hastagurile #SalvamLivadaPostei si #VaVedemDupaZiduri”

Costa Fagarasanu sa retrocedat terenul pe unde ar fi trebuit sa fie ,,ocolitoarea ” Brașov: Hotel în Livada Poștei?! Gruia Hilohi: „...compromiterea iremediabilă a promenăzii istorice unice în Europa, de După Ziduri” 4 )))))))))))
Cristian Macedonschi Sau parcarea supraetajata din munte..
Gruia Hilohi Pe surse, hotel al unei persoane importante, veche în peisajul nostru citadin… Având ca rezultat, bineînţeles, compromiterea iremediabilă a promenăzii istorice unice în Europa, de După Ziduri.
Previous Story

Brașov: S-au strâns banii pentru Călin! Mesajul de fericire al unui tânăr grav bolnav. „Îi spuneam mamei mele, la început, când am văzut în conturi, 11 euro aveam, când am văzut că …”

Next Story

Brașov: Două persoane rănite în urma unei explozii la un troleibuz