Brașov: S-au strâns banii pentru Călin! Mesajul de fericire al unui tânăr grav bolnav. „Îi spuneam mamei mele, la început, când am văzut în conturi, 11 euro aveam, când am văzut că …”

Last Updated on aprilie 28, 2018 Mobilizare impresionantă a românilor pentru Călin, tânărul din Teliu care are nevoie de transplant pulomnar. Acesta are o nouă șansă la viață după ce, în doar cinci zile de când a fost deschisă o pagină de donații pentru el, s-a adunat întreaga sumă necesară pentru intervenția de care are nevoie.

Peste 11 mii de români s-au mobilizat ca să strângă bani pentru operaţia de transplant pulmonar, vitală pentru acesta. În numai cinci zile s-au adunat cei 200 de mii de euro, informează digi24.ro

Brașov: S-au strâns banii pentru Călin! Mesajul de fericire al unui tânăr grav bolnav. „Îi spuneam mamei mele, la început, când am văzut în conturi, 11 euro aveam, când am văzut că ...” 1

„După atâtea lucruri minunate – şi într-un timp atât de scurt – care mi s-au întâmplat, simt că nu mă mai poate împiedica nimic să îmi indeplinesc ţelul. Am simţit că trăim o minune. S-a întâmplat să trăim o minune împreună. (Te aşteptai să se adune banii aşa repede?) Sincer nu.

Îi spuneam mamei mele, la început, când am văzut în conturi, 11 euro aveam, când am văzut că s-au strâns 11 euro, i-am spus mamei te rog, adună lucrurile că în cel mai scurt timp plecăm. Mă bucur din suflet că mi-au înţeles disperarea cu care am apelat la ei”.

Cu banii adunaţi, Călin va merge la o clinică din India pentru a face transplantul. Ştie că fără ajutorul semenilor săi, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil.

„Le mulţumesc din suflet şi le transmit multă sănătate tuturor celor care au contribuit cu un grăunte din aerul de care am eu nevoie atât de vital”, spune Călin.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: 3 Răniți, un copil și doi adulți, după ce două autoturisme s-au ciocnit la Timișul de Sus

Next Story

Brașov: Hotel în Livada Poștei?! Gruia Hilohi: „…compromiterea iremediabilă a promenăzii istorice unice în Europa, de După Ziduri”