(Foto) Accident Brașov: 3 Răniți, un copil și doi adulți, după ce două autoturisme s-au ciocnit la Timișul de Sus

Last Updated on aprilie 28, 2018 Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă dimineață pe DNI, la Timișul de Sus. Două autoturisme s-au ciocnit, 3 răniți au fost duși la spital, printre care și un copil de 11 ani.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovGeorge Adriana postat o fotografie cu mesajul: „Accident Timisul de Sus , nu cunosc cauza circulația usor îngreunată dar se circulă”.

(Foto) Accident Brașov: 3 Răniți, un copil și doi adulți, după ce două autoturisme s-au ciocnit la Timișul de Sus 1

INFO TRAFIC ROMANIA: Un auto care circula pe DN 1, dinspre Brasov spre Predeal, la km 150 + 800 m, s-a angajat in depasirea regulamentara a unei coloane de masini, intrand in coliziune cu un alt autoturism care a iesit din coloana fara asigurare prealabila.

In urma impactului, auto care depasea regulamentar a fost proiectat in afara partii carosabile, in stanga sensului de mers, unde a lovit un copac.
Din acest autoturism, 3 persoane, printre care un minor de 11 ani au suferit vatamari corporale si au fost transportate la spital. 

La testarea alcoolscop rezultatul a fost 0.21 pt conducatorul autoturismului care a iesit din coloana (a fost condus la spital pt recoltarea de probe biologice) si 0 pt celalat sofer.
S-a intocmit dosar penal pt vatamare corporala din culpa.

foto: Andone Lucian

(Foto) Accident Brașov: 3 Răniți, un copil și doi adulți, după ce două autoturisme s-au ciocnit la Timișul de Sus 2

foto: Andreea Severin

(Foto) Accident Brașov: 3 Răniți, un copil și doi adulți, după ce două autoturisme s-au ciocnit la Timișul de Sus 3

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Accident Brasov: „Din nou accident pe Toamnei. Stâlp culcat la pământ. Far la 10 m de masina”

Next Story

Brașov: S-au strâns banii pentru Călin! Mesajul de fericire al unui tânăr grav bolnav. „Îi spuneam mamei mele, la început, când am văzut în conturi, 11 euro aveam, când am văzut că …”