(Last Updated On: April 28, 2018)

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă dimineață pe DNI, la Timișul de Sus. Două autoturisme s-au ciocnit, 3 răniți au fost duși la spital, printre care și un copil de 11 ani.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovGeorge Adriana postat o fotografie cu mesajul: „Accident Timisul de Sus , nu cunosc cauza circulația usor îngreunată dar se circulă”.

(Foto) Accident Brașov: 3 Răniți, un copil și doi adulți, după ce două autoturisme s-au ciocnit la Timișul de Sus 1

INFO TRAFIC ROMANIA: Un auto care circula pe DN 1, dinspre Brasov spre Predeal, la km 150 + 800 m, s-a angajat in depasirea regulamentara a unei coloane de masini, intrand in coliziune cu un alt autoturism care a iesit din coloana fara asigurare prealabila.

In urma impactului, auto care depasea regulamentar a fost proiectat in afara partii carosabile, in stanga sensului de mers, unde a lovit un copac.
Din acest autoturism, 3 persoane, printre care un minor de 11 ani au suferit vatamari corporale si au fost transportate la spital. 

La testarea alcoolscop rezultatul a fost 0.21 pt conducatorul autoturismului care a iesit din coloana (a fost condus la spital pt recoltarea de probe biologice) si 0 pt celalat sofer.
S-a intocmit dosar penal pt vatamare corporala din culpa.

foto: Andone Lucian

(Foto) Accident Brașov: 3 Răniți, un copil și doi adulți, după ce două autoturisme s-au ciocnit la Timișul de Sus 2

foto: Andreea Severin

(Foto) Accident Brașov: 3 Răniți, un copil și doi adulți, după ce două autoturisme s-au ciocnit la Timișul de Sus 3

Revenim cu detalii!