(Foto) Minune în Gara Brașov! Allen Coliban: Ce să vezi? Zilele acestea au dispărut scaunele străvechi, fiind înlocuite de bănci (curate, dar prea puține și nu tocmai potrivite unui mobilier de gară, anti-vandalism). Dovadă că:”

Last Updated on aprilie 5, 2018 Zilele trecute, senatorul USR, Allen Coliban, a postat fotografii cu starea mizerabilă a Gării din Brașov. După câteva zile a apărut o primă reacție din partea ministerului Transporturilor.

Pe Facebook,Allen Coliban a adăugat fotografii cu mesajul: „Gara Brașov – update cu spoiala de primăvară. Pe 5 martie am trimis o interpelare domnului ministru al transporturilor Lucian Șova (https://www.senat.ro/PDFIntrebari/COLIBAN%201232C.pdf). Încă nu am primit răspuns, deși termenul oficial a trecut.

(Foto) Minune în Gara Brașov! Allen Coliban: Ce să vezi? Zilele acestea au dispărut scaunele străvechi, fiind înlocuite de bănci (curate, dar prea puține și nu tocmai potrivite unui mobilier de gară, anti-vandalism). Dovadă că:” 1 (Foto) Minune în Gara Brașov! Allen Coliban: Ce să vezi? Zilele acestea au dispărut scaunele străvechi, fiind înlocuite de bănci (curate, dar prea puține și nu tocmai potrivite unui mobilier de gară, anti-vandalism). Dovadă că:” 2

Acum câteva zile am postat aici (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1038449526293552&id=767582706713570) fotografiile făcute săptămâna trecută, invitându-l pe domnul ministru la o vizită în Gara Brașov.

Ce să vezi? Zilele acestea au dispărut scaunele străvechi, fiind înlocuite de bănci (curate, dar prea puține și nu tocmai potrivite unui mobilier de gară, anti-vandalism). Dovadă că:
1. Presiunea dă roade.
2. Drumul către civilizație nu se termină cu o simplă spoială. Dovadă stă jegul omniprezent în continuare, de la trepte și pasaj la cișmelele nefuncționale și coșurile de gunoi.

(Foto) Minune în Gara Brașov! Allen Coliban: Ce să vezi? Zilele acestea au dispărut scaunele străvechi, fiind înlocuite de bănci (curate, dar prea puține și nu tocmai potrivite unui mobilier de gară, anti-vandalism). Dovadă că:” 3 (Foto) Minune în Gara Brașov! Allen Coliban: Ce să vezi? Zilele acestea au dispărut scaunele străvechi, fiind înlocuite de bănci (curate, dar prea puține și nu tocmai potrivite unui mobilier de gară, anti-vandalism). Dovadă că:” 4 (Foto) Minune în Gara Brașov! Allen Coliban: Ce să vezi? Zilele acestea au dispărut scaunele străvechi, fiind înlocuite de bănci (curate, dar prea puține și nu tocmai potrivite unui mobilier de gară, anti-vandalism). Dovadă că:” 5 (Foto) Minune în Gara Brașov! Allen Coliban: Ce să vezi? Zilele acestea au dispărut scaunele străvechi, fiind înlocuite de bănci (curate, dar prea puține și nu tocmai potrivite unui mobilier de gară, anti-vandalism). Dovadă că:” 6

Un lucru îmbucurător este reacția voastră și a presei. Am primit inclusiv mesaje de la voluntari dispuși să se implice într-o campanie de igienizare a scaunelor din gară. Vă mulțumesc tuturor celor care ați luat atitudine, sunteți o dovadă că jegul nu a prin rădăcini în mentalul social și că suntem mulți care ne dorim o schimbare!

Voi continua demersurile”

Previous Story

Brașov: Reacție incredibilă de ajutor pentru bărbatul bătut. Sunt oameni care vor să-și doneze casele….Suntem la 90.000 de lei … Îl văd într-o gospodărie, nu apartament. Vrea să muncească un petec de pământ, să repare lucruri, să meșterească. Are nevoie de …”

Next Story

Brașov: Unul dintre bătăuși a fost condamnat pentru viol. De ce l-au bătut pe bătrân în pasaj