Brașov: Unul dintre bătăuși a fost condamnat pentru viol. De ce l-au bătut pe bătrân în pasaj

Last Updated on aprilie 5, 2018 Adrian Ceplinsche şi Mircea Mihai Constantin, cei doi tineri care l-au rupt în bătaie pe Dumitru Neculai, ajuns în comă la spital, au declarat în fața polițiștilor că l-au bătut fără motiv, ei fiind beți.

Conform declaraţiilor acestora de la dosar, ei nu îl cunoşteau pe bătrânul în vârstă de 66 de ani, intersectându-se accidental cu acesta în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cei doi susţin că nu au nicio motivaţie pentru ce au făcut, pur şi simplu s-au luat de bătrân, după ce distruseseră mai multe obiecte de mobilier stradal, informează Observator Tv.

Brașov: Unul dintre bătăuși a fost condamnat pentru viol. De ce l-au bătut pe bătrân în pasaj 1

Adrian Celpinsche, 18 ani, l-a întrebat ce caută acolo, apoi l-a lovit cu piciorul şi l-a arunca tpe scări, într-un pasaj, Acolo au tăbărât pe sărmanul om şi l-au lăsat lat.

Atât Celpinsche cât şi Mircea Mihai Constantin au declarat procurorilor că bătrânul nu le-a răspuns, nu i-a provocat în niciun fel, dar ei l-au lovit pur şi simplu, fără vreao motivaţie. Cei doi au mai recunoscut că erau sub influenţa băuturilor alcoolice, ceea ce le poate aduce o creştere de pedeapsă cu o treime, fiind circumstanţă agravantă.

Avocatul victimei l-a dat de gol pe unul dintre agresori. Este vorba despre Adrian Celpinsche, 18 ani, cel mai violent dintre bătăuşi, cel care practic a iniţiat totul.

Avocatul lui Dumitru Neculai, bătrânul lăsat aproape în comă de Celpinsche şi Mircea Mihai Constantin, a dezvălui că adolescentul are la activ o condamnare pentru viol, când era minor. “Unul dintre ei a fost condamnat în urmă cu doi ani, minor fiind, la 6 luni supraveghere pentru viol. La Botoşani.”, a spus avocatul.

Iniţial se ştia că cei doi bătăuşi nu au antecedente penale. Ei au povestit că nu au avut un motiv pentru care l-au laut la bătaie pe bătrân. Au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile şi ar putea fi judecaţi pentru tentativă de omor.

Previous Story

(Foto) Minune în Gara Brașov! Allen Coliban: Ce să vezi? Zilele acestea au dispărut scaunele străvechi, fiind înlocuite de bănci (curate, dar prea puține și nu tocmai potrivite unui mobilier de gară, anti-vandalism). Dovadă că:”

Next Story

Brașov: FELICITĂRI! Un șagunist a fost ales președinte al Academiei Române. “Academia Română are sediul în Bucureşti, dar este o instituţie naţională, 90% din români trăiesc în afara Capitalei. Ea trebuie să…”