Brașov: Reacție incredibilă de ajutor pentru bărbatul bătut. Sunt oameni care vor să-și doneze casele….Suntem la 90.000 de lei … Îl văd într-o gospodărie, nu apartament. Vrea să muncească un petec de pământ, să repare lucruri, să meșterească. Are nevoie de …”

Last Updated on aprilie 5, 2018 Incredibilă reacția românilor pentru bărbatul de 67 de ani bătut cu bestialitate într-un pasaj din Brașov. Sunt oameni care vor să-i doneze chiar o casă.

Pe Facebook, medicul, Vasi Rădulescu Am răspuns tuturor mesajelor.
Sunt oameni care vor să-și doneze casele. Din Neamț, Vaslui, Satu-Mare. Incredibil.
Peste zece medici stomatologi s-au oferit să-i repare dantura.

Brașov: Reacție incredibilă de ajutor pentru bărbatul bătut. Sunt oameni care vor să-și doneze casele....Suntem la 90.000 de lei ... Îl văd într-o gospodărie, nu apartament. Vrea să muncească un petec de pământ, să repare lucruri, să meșterească. Are nevoie de ...” 1

Câțiva prieteni mi-au zis că îi suportă chiria într-un apartament, pentru un an. Și o asigurare medicală privată.
Sunt oameni care au donat și au rămas cu 2-3 lei în cont. Dacă apar probleme, îi rog să-mi scrie și îi ajut eu, din banii mei.

Cinci asociații s-au oferit să-l primească în centre speciale.
Suntem la 90.000 de lei doar la mine.

O să calculăm bine fiecare pas. O sumă mare dată imediat îl poate distruge. Ne vom asigura că va primi lunar atât cât să nu ducă lipsă de nimic.
Îl văd într-o gospodărie, nu apartament. Vrea să muncească un petec de pământ, să repare lucruri, să meșterească.
Are nevoie de sprijin psihologic/psihiatric după episodul acesta. Vom rezolva și asta.

Citesc că avea probleme cu alcoolul. Țin să precizez că nu a dezvoltat fenomene de sevraj, este foarte cuminte, ficatul este normal. Poate a mai băut, muncitor fiind. Să nu punem etichete absurde. Și oricum ar fi, îl putem ajuta.

Fără vizite multe și presiuni pe dumnealui, vă rog.

Sunt impresionat de tot ce s-a întâmplat. Respect vouă.

V.

Previous Story

Elena Stancu: „La Brașov, o mână de oameni a început să ofere în 2013 câte o masă caldă pentru bărbații și femeile care trăiesc pe stradă. Au creat Fundatia Bucuria Darului … Acum vor să ajute o familie cu 14 copii din satul Holbav să se mute la Codlea, ca cei 7 copii ai familiei care sunt minori și merg la școală să ajungă mai ușor la liceu. Acolo, tatăl copiilor, care a fost dat afară după ce a făcut un infarct, și-ar găsi mai repede de lucru….”

Next Story

(Foto) Minune în Gara Brașov! Allen Coliban: Ce să vezi? Zilele acestea au dispărut scaunele străvechi, fiind înlocuite de bănci (curate, dar prea puține și nu tocmai potrivite unui mobilier de gară, anti-vandalism). Dovadă că:”