(Foto) Gara Brașov. Allen Coliban: „Jeg și nepăsare. Ne mândrim cu “cel mai frumos oraș” și cu un milion de turiști anual. În lipsa autostrăzilor și a aeroportului, Gara Brașov este pentru mulți …”

Last Updated on aprilie 2, 2018 Senatorul USR de Brașov, Allen Coliban,  a rămas marcat de jegul din Gara Mare. El spune că a transmis ministerului Transporturilor o interpelare. Menționăm că Gara este în administrarea ministerului Transporturilor care nu dorește să o cedeze în administrare Primăriei. Primăria spune că nu poate investi bani în Gară dacă nu este în administrare sa dar pentru blocuri se găsesc soluții legale pentru a oferi bani să fie izolate termic, de exemplu.

Pe Facebook, senatorulAllen Coliban a adăugat  fotografii cu mesajul: „Jeg și nepăsare. Ne mândrim cu “cel mai frumos oraș” și cu un milion de turiști anual.
În lipsa autostrăzilor și a aeroportului, Gara Brașov este pentru mulți poarta de intrare în oraș. Prima impresie. Și putem continua discuția cu “teoria geamurilor sparte”…

(Foto) Gara Brașov. Allen Coliban: „Jeg și nepăsare. Ne mândrim cu “cel mai frumos oraș” și cu un milion de turiști anual. În lipsa autostrăzilor și a aeroportului, Gara Brașov este pentru mulți ...” 1 (Foto) Gara Brașov. Allen Coliban: „Jeg și nepăsare. Ne mândrim cu “cel mai frumos oraș” și cu un milion de turiști anual. În lipsa autostrăzilor și a aeroportului, Gara Brașov este pentru mulți ...” 2

Iată ce vede orice călător care ajunge pe peronul Gării Brașov. Halul de jeg, de decădere, de distrugere este dincolo de orice scuză. Nu se pune problema să stai jos, scaunele sunt rupte și mizerabile.

Pe 5 martie am trimis o interpelare către Ministrul Transporturilor, semnalând aceste probleme, precum și un caz aberant – întârzierea unui tren în stația de formare. Nu am primit răspuns, încă, deși cele 21 de zile au trecut.

(Foto) Gara Brașov. Allen Coliban: „Jeg și nepăsare. Ne mândrim cu “cel mai frumos oraș” și cu un milion de turiști anual. În lipsa autostrăzilor și a aeroportului, Gara Brașov este pentru mulți ...” 3 (Foto) Gara Brașov. Allen Coliban: „Jeg și nepăsare. Ne mândrim cu “cel mai frumos oraș” și cu un milion de turiști anual. În lipsa autostrăzilor și a aeroportului, Gara Brașov este pentru mulți ...” 4 (Foto) Gara Brașov. Allen Coliban: „Jeg și nepăsare. Ne mândrim cu “cel mai frumos oraș” și cu un milion de turiști anual. În lipsa autostrăzilor și a aeroportului, Gara Brașov este pentru mulți ...” 5 (Foto) Gara Brașov. Allen Coliban: „Jeg și nepăsare. Ne mândrim cu “cel mai frumos oraș” și cu un milion de turiști anual. În lipsa autostrăzilor și a aeroportului, Gara Brașov este pentru mulți ...” 6

Îi trimit de data aceasta domnului Lucian Șova o invitație la o cafea în Gara Brașov. Și la o discuție pe peron, despre problemele din sistem și care ar fi soluțiile. Timp vom avea, oricum trenurile întârzie”.

Previous Story

Brașov: RATBV suplimentează numărul de toleibuze/autobuze de pe liniile 8, 24, 28

Next Story

Brașov: Mărturia bărbatului bătut crunt de doi tineri. Bărbatul a suferit o fractură de coloană cervicală, a pierdut mai mulţi dinţi şi resimte dureri în tot corpul