Brașov: Mărturia bărbatului bătut crunt de doi tineri. Bărbatul a suferit o fractură de coloană cervicală, a pierdut mai mulţi dinţi şi resimte dureri în tot corpul

Last Updated on aprilie 2, 2018 Bărbatul de 66 ani bătut zilele trecurte de doi tineri într-un pasaj din Brașov și-a recăpătat cunoștința.

Bărbatul a suferit o fractură de coloană cervicală, a pierdut mai mulţi dinţi şi resimte dureri în tot corpul. Muncea pentru unul dintre agresori, iar acesta s-a enervat când victima şi-a cerut banii care i se cuveneau, informează digi24.ro

Brașov: Mărturia bărbatului bătut crunt de doi tineri. Bărbatul a suferit o fractură de coloană cervicală, a pierdut mai mulţi dinţi şi resimte dureri în tot corpul 1

La 66 de ani, e nevoit să muncească pământul, pentru a-și ajuta fiul bolnav. Acum nu se gândește la pedeapsa pe care ar merita-o cei care mai aveau puțin și-l omorau în bătaie. Singura sa grijă e să revină cât mai repede la muncă.

Eu știu că am încercat să mă apăr, dar eu neavând putere, bătrân… Nu-mi amintesc exact… Muncesc cu ziua, la anii mei, și tu dai în mine? E frumos? Nu e frumos! De ce să dau într-un om care muncește? De ce să dau în el?”, spune bărbatul.

Cei doi tineri care l-au lovit pe bărbat chiar și după acesta și-a pierdut cunoștința au fost prinși și arestați preventiv pentru 30 de zile.

Previous Story

(Foto) Gara Brașov. Allen Coliban: „Jeg și nepăsare. Ne mândrim cu “cel mai frumos oraș” și cu un milion de turiști anual. În lipsa autostrăzilor și a aeroportului, Gara Brașov este pentru mulți …”

Next Story

Brașov: A fost găsit jurnalul criminalului Florin Buliga! Ce a scris monstrul după ce şi-a ucis familia