Brașov: RATBV suplimentează numărul de toleibuze/autobuze de pe liniile 8, 24, 28

Last Updated on aprilie 2, 2018 RATBV suplimentează, începând de astăzi, numărul de toleibuze/autobuze de pe liniile 8, 24, 28

Noile grafice de circulaţie fiind afişate pe în toate staţiile de pe traseu, precum şi pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare”, informează bzb.ro

Brașov: RATBV suplimentează numărul de toleibuze/autobuze de pe liniile 8, 24, 28 1

Modificările au la bază solicitările unora dintre clienți, dar și monitorizări ale gradului de încărcare ale autobuzelor şi troleibuzelor care deservesc traseele menţionate.

Linia 8 face legătura între Rulmentul şi Saturn, deservind inclusiv Complexul Comercial Coresi şi noile zone rezidenţiale din Tractorul.

Linia 24 porneşte din Livada Poştei şi asigură legătura cu ICPC şi Stupinii Noi, acoperind inclusiv noi zone rezidenţiale.

Linia 28 porneşte din Livada Poştei şi asigură legătura cu zona Bartolomeu (inclusiv zona Avangarden) şi cu IAR Ghimbav.

Previous Story

Brașov : Ce spune Poliția despre cei doi tineri care l-au rupt în bătaie pe un bătrân de 66 de ani într-un pasaj pietonal

Next Story

(Foto) Gara Brașov. Allen Coliban: „Jeg și nepăsare. Ne mândrim cu “cel mai frumos oraș” și cu un milion de turiști anual. În lipsa autostrăzilor și a aeroportului, Gara Brașov este pentru mulți …”