(Last Updated On: April 19, 2018)

Un brașovean reclamă faptul că în Poiana Brașov se taie masiv copaci.

Pe Facebook,Gabriel Valentin Posea a adăugat fotografii cu mesajul: „Poiana Brașov în fața hotelului Piatra Mare. De ani de zile se taie peste tot in jurul Poienii Brașov. Oare aceste tăieri sunt executate legal? Văzând zi de zi abuzurile comise împotriva pădurii dorești să te implici sa salvezi ce se mai poate.

(Foto) Gabriel Valentin Posea: „De ani de zile se taie peste tot in jurul Poienii Brașov. Oare aceste tăieri sunt executate legal? Văzând zi de zi ...” 1 (Foto) Gabriel Valentin Posea: „De ani de zile se taie peste tot in jurul Poienii Brașov. Oare aceste tăieri sunt executate legal? Văzând zi de zi ...” 2

Dar nu avem pe cine întreba. Nu avem instituții care să își facă datoria. Toți sunt mana in mana. Dovada forței pe care o are această mafie este faptul ca Au închis și aplicația radarul pădurilor.

Maria Cica Popa Ticăloșii ! Nu se mai ascund după perdele de pădure, lasate netaiate la margini. Au inceput să taie cu foarte mare tupeu ! Asta inseamna ca au cumpărat un “pește” foarte mare, de sus !

Robert Gheorghe Moraru Incredibil!!! SUNT milioane de romani dispersi prin toate tarile lumii…. Au mai vazut asa ceva pe acolo pe unde sunt? Presupun ca cei de acasa nu realizeaza genocidul la care sunt supusi..