Foto Brașov. Daniel Turcu‎: : „Incet, incet apar blocurile in Schei si dispar gradinile si padurea. In schimb insa, o sa apara canale (WC) refulate pe strazi, trafic tip București si …”

Last Updated on aprilie 19, 2018 Dealurile din Schei sunt „perfecte” pentru construcția de blocuri. Cu drumurile nu o să fie problemă. Li se vor face 3-4 tuneluri așa cum s-a construit Aeroportul sau Autostrada.

Pe grupul de Facebook Salvați zona Tâmpei, Daniel Turcu a postat fotografii cu mesajul: „Incet, incet apar blocurile in Schei si dispar gradinile si padurea. In schimb insa, o sa apara canale (WC) refulate pe strazi, trafic tip București si multe altele foarte faine.

Foto Brașov. Daniel Turcu‎: : „Incet, incet apar blocurile in Schei si dispar gradinile si padurea. In schimb insa, o sa apara canale (WC) refulate pe strazi, trafic tip București si ...” 1 Foto Brașov. Daniel Turcu‎: : „Incet, incet apar blocurile in Schei si dispar gradinile si padurea. In schimb insa, o sa apara canale (WC) refulate pe strazi, trafic tip București si ...” 2 Foto Brașov. Daniel Turcu‎: : „Incet, incet apar blocurile in Schei si dispar gradinile si padurea. In schimb insa, o sa apara canale (WC) refulate pe strazi, trafic tip București si ...” 3 Foto Brașov. Daniel Turcu‎: : „Incet, incet apar blocurile in Schei si dispar gradinile si padurea. In schimb insa, o sa apara canale (WC) refulate pe strazi, trafic tip București si ...” 4 Foto Brașov. Daniel Turcu‎: : „Incet, incet apar blocurile in Schei si dispar gradinile si padurea. In schimb insa, o sa apara canale (WC) refulate pe strazi, trafic tip București si ...” 5

Pozele sunt pe valea dintre Dupa Iniste si Drumul de Poiana( Nisipului, Dealul Spirii, Dupa Iniste)

Previous Story

Brașov: Cel mai scump loc de parcare. 500 lei/an pentru a-şi lăsa maşina în faţa blocului

Next Story

(Foto) Gabriel Valentin Posea: „De ani de zile se taie peste tot in jurul Poienii Brașov. Oare aceste tăieri sunt executate legal? Văzând zi de zi …”