Brașov: Noua decizie a judecătorilor în cazul criminalului monstru. A cerut să fie vizitat în arest de o singură persoană

Last Updated on aprilie 21, 2018 Florin Mircea Buliga, criminalul din Brașov, a fost dus în fața judecătorilor pentru prelungirea mandatului de arestare deoarece primele 30 de zile de arest au expirat. Judecătorii au decis să-l mențină în continuare după gratii.

Suspectul nu a dorit să explice ziariştilor ce crede acum despre oribilă crimă pe care a comis-o în urmă cu aproape o lună. Avocatul lui povesteşte că a cerut să fie vizitat, în arest, de un preot cu care a stat de vorbă de două ori, potrivit Stirile Pro Tv.

Brașov: Noua decizie a judecătorilor în cazul criminalului monstru. A cerut să fie vizitat în arest de o singură persoană 1

Expertiză psihiatrică aşteptată cu interes în acest caz nu a avut încă loc. Procurorii au cerut să fie amânată pentru momentul în care vor avea şi analizele toxicologice, menite a clarifica dacă suspectul se drogase înainte de a comite triplul asasinat.

Florin Mircea Buliga, a scris într-un jurnal, la momentul crimei, că i-a trimis pe cei dragi într-un loc mai bun.

Previous Story

(Foto) Gabriel Valentin Posea: „De ani de zile se taie peste tot in jurul Poienii Brașov. Oare aceste tăieri sunt executate legal? Văzând zi de zi …”

Next Story

Brașov: Tinerii care au bătut un bătrân într-un pasaj, trimişi în judecată. Câți ani de închisoare riscă