Foto Brașov. „Mi-au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda … Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este …”

Last Updated on aprilie 30, 2018 Un șofer cere ajutorul brașovenilor pentru identificare unui conducător auto care i-a lovit autoturismul.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov,  Istok Tibor a postat fotografii cu mesajul:  „In seara asta la ora 21:15 mi au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda (Str.Cosmesti, din Bartolomeu).

Foto Brașov. „Mi-au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda ... Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este ...” 1 Foto Brașov. „Mi-au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda ... Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este ...” 2

Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este Vauxhall (daca sigla gasita pe jos este a lui).

Foto Brașov. „Mi-au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda ... Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este ...” 3 Foto Brașov. „Mi-au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda ... Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este ...” 4 Foto Brașov. „Mi-au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda ... Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este ...” 5

Rugamintea mea este daca vedeti o masina din asta (presupunem ca masina era de culoare inchisa) sa ma contactati la orice ora”.

Previous Story

Brașov: A murit dr. Antoniu Burducea. Onelia Pescaru: „Mi-a dat speranță cànd eram înspăimântată și m-a îndrumat când nu mai știam ce să fac să-i mai țin pe ai mei lângă mine, aici, pe pământ…A plecat întâi el, mai tânăr ca părinții mei… A plecat cu stetoscopul la gât, din cabinet … ”

Next Story

Brașov. Dr. Grigorescu Dan: „Prin plecarea la stele a doctorului de inimi Antoniu Burducea, un mare proiect și-a pierdut un imens susținător! … Drum lin, domnule doctor! Și când ne va fi mai greu în ridicarea Noului Spital, Vă rugăm să ne trimiteți …”