(Last Updated On: April 30, 2018)

Un șofer cere ajutorul brașovenilor pentru identificare unui conducător auto care i-a lovit autoturismul.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov,  Istok Tibor a postat fotografii cu mesajul:  „In seara asta la ora 21:15 mi au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda (Str.Cosmesti, din Bartolomeu).

Foto Brașov. „Mi-au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda ... Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este ...” 1 Foto Brașov. „Mi-au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda ... Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este ...” 2

Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este Vauxhall (daca sigla gasita pe jos este a lui).

Foto Brașov. „Mi-au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda ... Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este ...” 3 Foto Brașov. „Mi-au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda ... Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este ...” 4 Foto Brașov. „Mi-au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda ... Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este ...” 5

Rugamintea mea este daca vedeti o masina din asta (presupunem ca masina era de culoare inchisa) sa ma contactati la orice ora”.