Brașov. Dr. Grigorescu Dan: „Prin plecarea la stele a doctorului de inimi Antoniu Burducea, un mare proiect și-a pierdut un imens susținător! … Drum lin, domnule doctor! Și când ne va fi mai greu în ridicarea Noului Spital, Vă rugăm să ne trimiteți …”

Last Updated on aprilie 30, 2018 Veste tristă pentru cadrele medicale din Brașov. Vineri a murit dr. Antoniu Burducea, medic primar cardiolog.  30 de ani a profesat în Spitalul Județean Brașov, 27 de ani fiind șef de secție.

Pe Facebook, Dr. Grigorescu Dan a scris: „Prin plecarea la stele a doctorului de inimi Antoniu Burducea, un mare proiect și-a pierdut un imens susținător!

Brașov. Dr. Grigorescu Dan: „Prin plecarea la stele a doctorului de inimi Antoniu Burducea, un mare proiect și-a pierdut un imens susținător! ... Drum lin, domnule doctor! Și când ne va fi mai greu în ridicarea Noului Spital, Vă rugăm să ne trimiteți ...” 1

Dar numai aparent. Pentru că, dimpotrivă, Proiectul Noul Spital al Brașovului, deși a devenit mai sărac cu unul dintre cei mai înflăcărați membri fondatori ai ANSB, va fi cu siguranță susținut și din înaltul cerului de un profesionist cu adevărat vizionar, care nu a încetat nici clipă să creadă în necesitatea nenegociabilă de a fi dus la bun sfârșit.

„O clinică de cardiologie de top nu poate funcționa fără o clinică performantă de Chirurgie Cardiovasculară, iar în actuala locație este imposibil la modul absolut. Noul spital este singura soluție posibilă !” – declara dr. Burducea la înființarea Asociației.

Drum lin, domnule doctor!
Și când ne va fi mai greu în ridicarea Noului Spital, Vă rugăm să ne trimiteți din ceruri, aici, pe Pământ, gândul cel bun!

Și nouă, dar mai ales celorlalți!”

Previous Story

Foto Brașov. „Mi-au lovit masina in parcare pe trotuar si mi au rupt oglinda … Am gasit langa masina bucatele din oglinda lui, deci trebuie sa aiba si el oglinda din stanga rupta, am gasit si sigla masinii lui rupt pe jos. Masina este …”

Next Story

Foto Brașov: Femeie accidentată la plimbare pe Tâmpa