Brașov: Update 2. A apărut șoferul care a parcat în pasajul de la Hidro. Ce spune el dar ce zice și Poliția

Last Updated on aprilie 10, 2018 A apărut șoferul care a parcat „inteligent” pe scările pasajului de la Hidro. Este din Brașov și conducea o mașină luată în leasing cu numere de București. Șoferul a părăsit autovehiculul, care a fost ridicat de o firmă specializată şi dus în curtea Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

„În cursul după-amiezii zilei de luni, colegii din cadrul Biroului Rutier Braşov au identificat un autoturism care a lovit zona de acces a unui pasaj pietonal, iar în cursul dimineţii zilei de marţi, la sediul Poliţiei Municipiului Braşov s-a prezentat un bărbat de 44 de ani din judeţul Braşov, care a declarat că a condus respectivul autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu, dinspre Bulevardul Griviţei spre strada Zizinului, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a derapat şi a lovit respectivul pasaj.

Brașov: Update 2. A apărut șoferul care a parcat în pasajul de la Hidro. Ce spune el dar ce zice și Poliția 1  Brașov: Update 2. A apărut șoferul care a parcat în pasajul de la Hidro. Ce spune el dar ce zice și Poliția 2

(foto: brasovmetropolitan.ro)

În acest moment, colegii mei efectuează verificări pentru a stabili toate circumstanţele producerii evenimentului, urmând a fi dispuse măsurile pe cale de consecinţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu pentru bzb.ro.

Reprezentanta Poliţiei a mai adăugat că bărbatul care s-a prezentat la sediu a povestit că a făcut explozie la una din roţi şi acesta ar fi motivul pentru care maşina a derapat. Poziţia autoturismului în momentul în care a fost abandonat este însă una cel puţin ciudată dacă ar fi să dăm curs istorisirii proprietarului autoturismului, deoarece este greu de crezut că o maşină care circula în acea direcţie s-ar fi întors şi ar fi fost la un pas să coboare scările de la intrarea în pasaj.

Brașov: Update 2. A apărut șoferul care a parcat în pasajul de la Hidro. Ce spune el dar ce zice și Poliția 3

(foto: mytex.ro)

Verificările poliţiştilor vor fi însă cele care vor stabili cum s-a petrecut cu adevărat incidentul şi ce riscă persoana care s-a aflat la volan în momentul producerii incidentului.

Previous Story

Brașov: Nu-i așa că nu vrei tramvaie și troleibuze pentru că te încurcă în trafic? Nu-i nimic. Dr. Liviu Mugurel Bosînceanu: „Cancerul pulmonar va deveni principala cauză de sănătate publică în România: aer poluat, se fumează în continuare la nivel bun, plus lipsa de preocupare pentru aerul de la noi. De la tăierea pădurilor și până la cei care …”

Next Story

Brașov: O nouă amendă. Poliţia îi caută pe cei care fumează pe scările blocurilor. Ce amenzi se dau