Brașov: Nebun?! Criminalul monstru și-a făcut selfie imediat după cele 3 crime

Last Updated on aprilie 5, 2018 Criminalul monstru din Brașov este în Arestul Poliției, pentru 30 de zile. Buliga nu regretă deloc că și a ucis familia, iar în telefonul bărbatului au fost descoperite imagini de tip,,selfie’’ surprinse de către ucigaș după ce a săvârșit tripla crimă.

Mircea Buliga susține în continuare că fapta pe care a comis-o i-a ajutat pe cei dragi să ajungă într-o lume mai bună și nu-și amintește cum a procedat când le-a luat viețile celor trei.
Barbatul care si-a macelarit familia dorește ca acest caz să fie soluționat cât mai repede.

Brașov: Nebun?! Criminalul monstru și-a făcut selfie imediat după cele 3 crime 1

,,Nu regretă fapta și-o asumă, este conștient de procedurile judiciare care îl așteaptă”, a declarat Daniel Diaconu, avocatul lui Florin Mircea Buliga, potrivit brasovtv.com.

Brașov: Nebun?! Criminalul monstru și-a făcut selfie imediat după cele 3 crime 2

În arest Mircea Buliga a solicitat să i se aducă cărți despre istoria dacilor, iar fratele lui i-a îndeplinit această dorință.

Psihologii care au analizat comportamentul „criminalului din Braşov” au tras concluzii cutremurătoare, iar psihologul Ana Maria Ruşizan susţine că Florin Buliga nu s-a sinucis după ce a comis crima odioasă fiindcă a vrut să îşi povestească propria variantă şi nu a vrut să fie catalogat nebun.

„Sinuciderea apare ca o reacţie la crimă. Criza de furie dispare, iar omul conştientizează ce a făcut. Nu pot suporta consecinţele, mai ales oprobiul public, şi ajung să îşi pună capăt zilelor. Faptul că suspectul de la Braşov nu a făcut acest lucru şi că a insistat foarte mult că nu are niciun fel de probleme psihice arată că el nu a vrut să fie catalogat nebun.

A vrut să îşi povestească propria variantă” a afirmat psihologul. „Cu siguranţă are ceva tulburări psihice, dar nu se poate spune că nu a avut discernământ. A ştiut exact ceea ce face, fapt demonstrat şi de faptul că nu a contestat arestarea şi a spus că îşi aşteaptă pedeapsa. Eu personal cred că, din punct de vedere al definiţiei legale, a avut discernământ şi va fi judecat pentru faptele sale”, a mai spus psihologul pentru presa centrală.

Previous Story

Brașov: FELICITĂRI! Un șagunist a fost ales președinte al Academiei Române. “Academia Română are sediul în Bucureşti, dar este o instituţie naţională, 90% din români trăiesc în afara Capitalei. Ea trebuie să…”

Next Story

Brașov. Medicul Vasi Rădulescu: „Ați greșit, domnule doctor. Nu trebuia să-l ajutați. Este un bețivan ordinar. O să fiți dezamăgiți cu toții. Da, a fost bătut, e rău ce s-a întâmplat, dar nu trebuia ajutat. Eu, din punct de vedere medical, nu am văzut un om în sevraj, ci unul calm. Medicul curant mi-a confirmat că…”