Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Și asta vă sună a critică? După ce am ironizat cu amărăciune ritmul „înnoirii” în unele spitale de stat (mult prea lent după orice standarde), m-am trezit că îmi reproșează „un coleg”: Ce faci, domne, îți …”

Last Updated on aprilie 10, 2018 Zilele trecute, medicul Dan Grigorescu de la spitalul Județean a ironizat timpul necesar pentru schimbarea unei lămpi de operație. Ironia se pare că nu a fost gustată de colegi.

Pe Facebook, medicul Grigorescu Dan a scris: „Și asta vă sună a critică? După ce am ironizat cu amărăciune ritmul „înnoirii” în unele spitale de stat (mult prea lent după orice standarde), m-am trezit că îmi reproșează „un coleg”: Ce faci, domne, îți critici propriul spital și pe proprii conducători?”

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Și asta vă sună a critică? După ce am ironizat cu amărăciune ritmul „înnoirii” în unele spitale de stat (mult prea lent după orice standarde), m-am trezit că îmi reproșează „un coleg”: Ce faci, domne, îți ...” 1 Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Și asta vă sună a critică? După ce am ironizat cu amărăciune ritmul „înnoirii” în unele spitale de stat (mult prea lent după orice standarde), m-am trezit că îmi reproșează „un coleg”: Ce faci, domne, îți ...” 2

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Și asta vă sună a critică? După ce am ironizat cu amărăciune ritmul „înnoirii” în unele spitale de stat (mult prea lent după orice standarde), m-am trezit că îmi reproșează „un coleg”: Ce faci, domne, îți ...” 3
Pentru mine a fost evident că stimabilul nu a înțeles sensul celor expuse, mai ales că se înțelegea clar că textul avea o conotație pozitivă mai ales în privința acestora din urmă, care se ocupă de modernizarea instituției.

Un ultim argument în acest sens ar fi și noul RMN care este pe ultima parte a traseului punerii în funcțiune. Asta e o mândrie pentru Brașovul medical.
Însă cam mare distanța dintre cele două tehnologii…
Ce ziceți? Și asta vă sună a critică?”

Postarea care i-a atras criticile colegilor. Grigorescu Dan: Înlocuiți nu numai lămpile din sălile de operații!După 44 de ani de la punerea ei în funcțiune în 1974 (an în care a fost dat în folosință și spitalul!), această lampă scialitică a fost, în sfârșit, înlocuită…

Imaginea, surprinsă de mine ieri în trecere spre blocul operator, ne arată care este de fapt viteza reală a modernizărilor din spitalele de stat românești. Care, ele însele, ar fi trebuit să fie înlocuite cu altele noi după 30 de ani de funcționare.
Nu numai lămpile din sălile de operații…”

Previous Story

Brașov: Mergi? Astăzi este “Marțea cu plăcinte” în Piața Unirii. „Marțea cu plăcinte este un vechi obicei, care a fost reluat în ultimii ani. In trecut, junii tineri urcau pe …”

Next Story

Brașov: Nu-i așa că nu vrei tramvaie și troleibuze pentru că te încurcă în trafic? Nu-i nimic. Dr. Liviu Mugurel Bosînceanu: „Cancerul pulmonar va deveni principala cauză de sănătate publică în România: aer poluat, se fumează în continuare la nivel bun, plus lipsa de preocupare pentru aerul de la noi. De la tăierea pădurilor și până la cei care …”