Brașov: Mama criminalului și-a blestemat fiul înainte să moară. Florin Buliga spune că a fost bântuit mereu de cuvintele mamei

Last Updated on aprilie 4, 2018 Florin Buliga, criminaluldin Brașov le-a spus procurorilor că a fost traumatizat de faptul că mama lui a murit blesemându-l.

 

Buliga avea 14 ani şi jumătate, iar mama lui 38 de ani, în momentul în care femeia a murit din cauza unei boli incurabile. Înainte însă de a muri, femeia şi-a blestemat unul dintre cei doi băieţi. Pe Florin. Iar el a fost bântuit în permanenţă de cuvintele mamei sale. Ba chiar era convins că şi el va muri tot la vârsta de 38 de ani.

Brașov: Mama criminalului și-a blestemat fiul înainte să moară. Florin Buliga spune că a fost bântuit mereu de cuvintele mamei 1

Avocatul lui Buliga, Daniel Diaconu, a spus că îl vizitează o dată la două zile, iar clientul său îi face multe mărturisiri şi abia aşteaptă vizitele sale pentru a putea vorbi şi a se descărca. Bărbatul, care are un jurnal pe care l-a botezat ”un fel de testament”, i-a povestit că soţia lui, Monica, era “un suflet mult mai chinuit“ decât al lui şi că, înainte de a se căsători cu ea, ar fi avut o tentativă de suicid, în 1997, femeia fiind internată la spitalul din Socola. Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu.

Avocatul a mai spus că încă din 8 martie Florin Buliga a început să aibă gânduri negre, despre moarte.

Cu o zi înainte, pe 7 martie, Florin Buliga a făcut o postare pe Facebook, un selfie, în care a notat „Plec puțin, liniștit, dar ne revedem ? ❤️“ (foto)“. În imagine se observă şi o icoană, prinsă la parasolar. Florin plecase să se reculeagă la o mănăstire, însă după ce a revenit acasă a început să aibă tot felul de gânduri negre şi premoniţii sinistre.

O prietenă apropiată a familiei a povestit reporterilor Libertatea că Florin avea în ultima perioadă gânduri negre şi tot felul de premoniţii, însă legate de propria sa moarte. Credea că se va întâmpla ceva rău, înainte de Paşte, când forţele răului şi ale bineului duc o luptă acerbă, iar familiile se destramă. Era obsedat şi de numerologie şi mai ales de cifra 6.

Florin Buliga va împlini 44 de ani în Vinerea Mare

„Pe Florin şi Monica i-am întâlnit la începutul lunii martie, la un concert folk. Eu am stat toată seara lângă Monica. Mi-a povestit despre copii. Ştefan se îndrăgostise şi avea o iubită puţin mai mare ca el, pe care o ducea la teatru. De ceva vreme, Ştefan îşi descoperise o nouă pasiune în teatru şi mergea la cursuri de actorie pentru copii. Şi Ioana era îndrăgostită. Monica o privea cu nostalgie pe fiica ei, acum o tânără femeie, majoră de câteva zile, care îi mărturisea despre bucuriile şi decepţiile din dragoste”, a spus prietena cuplului.

Aceeași prietenă a povestit că Florin iubea muzica și că, prin urmare, îşi dorea ca şi copiii lui să facă muzică. Ioana cânta la pian, dar nu din pasiune, ci mai degrabă pentru că aşa îi cerea tatăl ei.

Previous Story

(Foto) Poiana Brașov: „ De vis !!! 04 aprilie 2018”. Care este starea pârtiilor

Next Story

Brașov: Bătrânul bătut avea la el bani pentru fiul său bolnav. Tâlharii i-au luat pe toți. „E șocat, confuz, umilit. Va face Paștele tot la Neurochirurgie.” Astăzi a fost vizitat de un medic care face eforturi să-l ajute. ”A plâns de 4 ori într-un ceas”