(Foto) Poiana Brașov: „ De vis !!! 04 aprilie 2018”. Care este starea pârtiilor

Last Updated on aprilie 4, 2018 În Săptămâna Mare, brașovenii și turiștii sunt așteptați la schi în Poiana Brașov. Mai este zăpadă.

Pe Facebook, Salvamont Poiana Brasov a adăugat fotografii cu mesajul: „Buna dimineata. Astazi, 04.04.2018, la ora 09:30 in Poiana Brasov sunt 10 grade celsius si este partial senin.
In Cristianu Mare sunt 10 grade celsius si este senin.

(Foto) Poiana Brașov: „ De vis !!! 04 aprilie 2018”. Care este starea pârtiilor 1 (Foto) Poiana Brașov: „ De vis !!! 04 aprilie 2018”. Care este starea pârtiilor 2

(foto:Dorin Drăgoi De vis !!! 04.04.2018)

Functioneaza telegondola, telecabina Kanzel, telescaunu Ruia si teleschiul Bradu.
Ultima cursa a instalatiilor de transport pe cablu este 16:00, iar inchiderea partiilor se face la jumatate de ora dupa, deci in jurul orei 16:40.

In partea superioara a Masivul Postavaru toate partiile sunt deschise, iar in partea inferioara exista trasa de coborare doar pe partia Drumul Rosu si partia Sulinar. Partia Bradu este de asemenea deschisa.

Se schiaza in conditii de primavara, consistenta zapezii schimbandu-se foarte mult de la o zona la alta, iar trasa fiind semnificativ ingustata in anumite zone. In aceste conditii schiati cu viteza mai mica decat o faceti de obicei, respectati semnificatia indicatoarelor “OCOLIRE”, “PARTIE INCHISA” si “ZONA CU ZAPADA INSUFICIENTA”, iar in cazul in care zapada este moale si grea nu bruscati schiurile pentru a nu solicita si mai mult articulatiile genunchilor.

(Foto) Poiana Brașov: „ De vis !!! 04 aprilie 2018”. Care este starea pârtiilor 3 (Foto) Poiana Brașov: „ De vis !!! 04 aprilie 2018”. Care este starea pârtiilor 4 (Foto) Poiana Brașov: „ De vis !!! 04 aprilie 2018”. Care este starea pârtiilor 5

Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.
Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.
Schiati prudent sa fiti in siguranta!”

Previous Story

Accident Brașov: Femeie lovită pe trecerea de pietoni de un șofer de 70 de ani. „La semaforul ala se intampla si invers. Sunt destui ce vin de pe Berzei si fac dreapta fara a realiza ca semaforul e rosu…”

Next Story

Brașov: Mama criminalului și-a blestemat fiul înainte să moară. Florin Buliga spune că a fost bântuit mereu de cuvintele mamei