Brașov: Bătrânul bătut avea la el bani pentru fiul său bolnav. Tâlharii i-au luat pe toți. „E șocat, confuz, umilit. Va face Paștele tot la Neurochirurgie.” Astăzi a fost vizitat de un medic care face eforturi să-l ajute. ”A plâns de 4 ori într-un ceas”

Last Updated on aprilie 4, 2018 Bătrânul bătut într-un pasaj din Brașov trăiește o adevărată dramă. E șocat, confuz, umilit. Va face Paștele tot la Neurochirurgie. În ajutorul lui au sărit zeci de români. Impresionați de drama lui, oamenii au început să strângă bani, haine și alimente. Vor să îi ofere un trai mai bun pentru când va ieși din spital, mai ales că trebuie să aibă grijă și de băiatul lui, grav bolnav. Ieri, chiar de ziua lui de naștere, a primit daruri în salonul de spital.

Bătut cu cruzime, aproape un minut, bărbatul de 66 de ani nici nu a apucat să se apere. Agresorii l-au trântit pe scările pasajului şi l-au lovit de peste 20 de ori cu pumnii şi picioarele, până nu a mai mişcat, potrivit Stirile Pro Tv.

Brașov: Bătrânul bătut avea la el bani pentru fiul său bolnav. Tâlharii i-au luat pe toți. „E șocat, confuz, umilit. Va face Paștele tot la Neurochirurgie.” Astăzi a fost vizitat de un medic care face eforturi să-l ajute. ”A plâns de 4 ori într-un ceas” 1

Deşi nimeni nu mai credea că o să mai scape cu viaţa, la trei zile de la atac, bietul om şi-a revenit miraculos, dar încă are dureri cumplite. A reuşit totuşi să povestească tot ce i s-a întâmplat.

Dumitru Neculai: “Eu am mers spre gară, am intrat la subsol acolo, m-au văzut pe acolo şi ştiau că am bani la mine. Şi ei m-au luat de acolo că ăsta are bani.”

În seara atacului, Dumitru susţine că avea la el 5.000 de lei. Vânduse un teren şi voia să îi dea banii fiului său, care suferă de afecţiuni psihice şi trebuie să se trateze în Franţa, dar bătăuşii i-au luat pe toţi.

Cu leziuni la coloană şi dinţii rupţi, Dumitru se chinuie acum pe un pat de spital. Drama lui i-a impresionat pe romani. Pentru că omul este sărman – şi locuieşte în condiţii grele, la marginea Brasovului – un medic din Bucureşti a declanşat o campanie de strângere de fonduri pe reţele de socializare, ca să îl ajute.

În acelaşi timp, pe Facebook a apărut grupul “Putere pentru Dumitru Neculai”. Unii dintre cei care vor să îl sprijine au mers să îl vadă în spital.

Medicul Vasi Rădulescu: „Am fost la spital la domnul D. Am decis, cu Catalina Dumitrescu, să nu facem nicio poză. Sper să acceptați asta.

Domnul D. este tare obosit. Nu vreau să-l stresăm cu toate vizitele și să-i facem mai mult rău.

A plâns de patru ori într-un ceas. L-am lăsat să facă asta și a durat puțin. E liniștit și tare cuminte în rest. Când se pune să doarmă, vrea să ocupe cât mai puțin din pat. Se chircește ca un bebeluș.

Nu va fi singur. Eu, noi, îi vom fi aproape. Sper ca povestea asta să aibă reverberații adânci în fiecare și să facem lucruri frumoase, multe, împreună.

Mulțumesc.

V.”

JurnalistulClaudiu Loghin „Bărbatul de 66 de ani, bătut în pasajul din Brașov își revine, în spital. E șocat, confuz, umilit. Va face Paștele tot la Neurochirurgie.

La Poliție, agresorul mai tânăr și mai violent a declarat că era prea băut, să își amintească de ce l-au bătut. Celălalt a zis că loveau ceva, la intrarea în pasaj, iar bătrânul a încercat să-i oprească. Și că de aia l-au bătut. Au contestat amândoi măsura arestări”.

Previous Story

Brașov: Mama criminalului și-a blestemat fiul înainte să moară. Florin Buliga spune că a fost bântuit mereu de cuvintele mamei

Next Story

Brașov: Monstrul criminal, ”Îmi pare rău că nu am găsit o metodă mai ușoară să-i omor”. Ce face Florin Buliga după gratii