Brașov: Monstrul criminal, ”Îmi pare rău că nu am găsit o metodă mai ușoară să-i omor”. Ce face Florin Buliga după gratii

Last Updated on aprilie 4, 2018 Jurnaliștii de la Libertatea au aflat cum își petrece zilele monstrul criminal aflat5 în arestul Poliției Brașov. Florin Buliga citește Biblia, meditează, ține un jurnal și fumează aproape două pachete de țigări pe zi, după gratii.

Florin Buliga este în celulă cu alți trei arestați, care NU sunt cercetați pentru infracțiuni cu violență, potrivit libertatea.ro.

Brașov: Monstrul criminal, ”Îmi pare rău că nu am găsit o metodă mai ușoară să-i omor”. Ce face Florin Buliga după gratii 1

Bărbatul repetă mereu că nu regretă crimele, pentru că el nu a ucis trupurile soției lui și ale celor doi copii ai lor, ci sufletele lor, dar că îi pare rău că i-a durut.

”Îmi pare rău că i-a durut, că nu am găsit altă metodă mai ușoară să-i omor. Oricum, am ucis trupuri, nu suflete. Sufletele erau ucise de clasa politică. Mai regret și pentru că i-am produs o mare suferință unei prietene de-a fiului meu…”, le-a spus Florin Buliga investigatorilor, dar și rudelor care l-au vizitat în arest, potrivit sursei citate.

De asemenea, în spatele gratiilor, Florin Buliga a spus că nu-și amintește să-și fi înjughiat fiica de 8 ori: ”Nu-mi amintesc, dar nu-mi vine să cred că în fata mea am înfipt cuțitul de opt ori. Nu cred asta!”

Bărbatul este în arest, în aşteptarea expertizei psihiatrice ce va fi efectuată la București.

Avocatul Daniel Diaconu spune că Florin Buliga are o problemă psihică, iar aceasta s-a agravat din 8 martie.

”Este evident că acest om era bolnav. Starea lui de sănătate mintală s-a agravat începând cu data de 8 martie de când devenise și mai evident că are o problemă psihică. Experții de la IML ”Mina Minovici” îi vor analiza trecutul, prezentul și vor formula un diagnostic”, a declarat avocatul lui Buliga.

Previous Story

Brașov: Bătrânul bătut avea la el bani pentru fiul său bolnav. Tâlharii i-au luat pe toți. „E șocat, confuz, umilit. Va face Paștele tot la Neurochirurgie.” Astăzi a fost vizitat de un medic care face eforturi să-l ajute. ”A plâns de 4 ori într-un ceas”

Next Story

Brașov: Casiera unui supermarket, bătută și amenințată. Un polițist a fost lovit de același individ