Brașov: Începe „marea asfaltare”. 100 de străzi intră în reparații

Last Updated on aprilie 5, 2018 Primăria Brașov începe marea asfaltare, așa cum face în fiecare primăvară. Peste 100 de străzi sunt programate pentru reparații.

Pe lista străzilor pe care vor intra utilajele de asfaltare în perioada următoare se numără: Podul Crețului, Dupa Iniște, Livada Poștei, Șirul Livezii, B-dul 15 Noiembrie, Nicolae Bălcescu, Avram Iancu, Școlii, Carierei, Cărămidăriei sau tronsonul din strada Lungă, de dincolo de calea ferată, potrivit bizbrasov.ro.

Brașov: Începe „marea asfaltare”. 100 de străzi intră în reparații 1

„Pînă în prezent au fost identificate peste o sută de străzi unde sînt necesare lucrări de reparaţii. Pe unele dintre ele s-a intervenit deja pentru lucrări. Reparaţiile vor continua însă după sărbătorile pascale“, a declarat purtătorul de cuvînt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, citat de Monitorul Expres.

Brașovenii pot trimite sesizări Primăriei Brașov cu privire la strarea drumurilor direct pe e-mail la adresele: strazibv@brasovcity.ro și/sau dirtehnica@brasovcity.ro.

Previous Story

Brașov: Mărturia rudelor bătăuşilor: „Cine ştie ce i-a făcut să dea cu atâta putere în acel bătrân?“

Next Story

Brașov: 85,000 de lei s-au adunat pentru bătrânul bătut cu bestialitate. Cătălina Dumitrescu, psiholog clinician: „Nu e furios. E un om trist şi este un om speriat şi foarte confuz. Faptul că nu e singur e un lucru uriaş şi ăsta-i …”