Brașov: 85,000 de lei s-au adunat pentru bătrânul bătut cu bestialitate. Cătălina Dumitrescu, psiholog clinician: „Nu e furios. E un om trist şi este un om speriat şi foarte confuz. Faptul că nu e singur e un lucru uriaş şi ăsta-i …”

Last Updated on aprilie 5, 2018 Bătrânul bătut sălbatic în Brașov are parte de un ajutor nesperat din partea unui medic din București. Acesta a demarat o campanie de ajutorare pe Facebook și a reușit să adune până acum 85,000 de lei.

Pe Facebook, Vasi Rădulescu a scris: „Am revenit în București. 85.000 de lei strânși. Știu că am sute de mesaje și promit că voi răspunde fiecăruia, dar am nevoie și eu de odihnă, după aceste zile în care am dormit câteva ore cu totul.

Brașov: 85,000 de lei s-au adunat pentru bătrânul bătut cu bestialitate. Cătălina Dumitrescu, psiholog clinician: „Nu e furios. E un om trist şi este un om speriat şi foarte confuz. Faptul că nu e singur e un lucru uriaş şi ăsta-i ...” 1

Să nu uitați că și domnul D. are nevoie, chiar de mai multă. Să nu-l epuizați cu vizite nenumărate.

Mulțumesc din inimă tuturor,
V”.

Bătrânul şi-a petrecut ziua de naştere în spital. Tot acolo va fi şi de Paşte. Traumatism cranian sever, dinţi sparţi, o vertebră cervicală ruptă, probleme de respiraţie, din cauza loviturilor violente primite în torace. Atacul violent a avut loc pe 31 martie, cu doar o zi înainte ca Dumitru Neculai să împlinească 67 de ani, potrivit Digi 24.

Holul secţiei de neurochirurgie a Spitalului Judeţean Braşov a fost mai aglomerat ca niciodată: impresionaţi de drama bătrânului, zeci de oameni au venit să-l viziteze.

Marius Leonte, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Braşov: Sfatul nostru este să nu-l agresăm, în momentul de faţă, cu vizite care nu sunt oportune şi care-i pot dăuna inclusiv stării de sănătate.

Un medic din Bucureşti a strâns donaţii pentru Dumitru Neculai. Azi l-a vizitat, însoţit de un psiholog clinician.Vasi Rădulescu, medic Bucureşti: Numai la mine, vreau să vă spun că am trecut de 50 de mii de lei. N-o să-i dăm toată suma de bani, pentru că pentru un astfel de om poate să fie ceva extrem de rău. Să primească o anumită sumă de bani lunar, a la long.
Cătălina Dumitrescu, psiholog clinician: Nu e furios. E un om trist şi este un om speriat şi foarte confuz. Faptul că nu e singur e un lucru uriaş şi ăsta-i şi mesajul, că de fapt nu e singur.
Previous Story

Brașov: Începe „marea asfaltare”. 100 de străzi intră în reparații

Next Story

Elena Stancu: „La Brașov, o mână de oameni a început să ofere în 2013 câte o masă caldă pentru bărbații și femeile care trăiesc pe stradă. Au creat Fundatia Bucuria Darului … Acum vor să ajute o familie cu 14 copii din satul Holbav să se mute la Codlea, ca cei 7 copii ai familiei care sunt minori și merg la școală să ajungă mai ușor la liceu. Acolo, tatăl copiilor, care a fost dat afară după ce a făcut un infarct, și-ar găsi mai repede de lucru….”