Camelia Tabacu: „Aflu că bătrânul de la Brașov nu a terminat de încasat toată bătaia pe care o avea de primit. Azi l-a mai altoit un fost angajator, Jean Purice … Cică tataie e mare …”

Last Updated on aprilie 6, 2018 Fostul angajator al bătrânului bătut cu bestialitate spune că cei care au sărit în ajutorul acestuia le va părea rău deoarece nu este un sfânt, le cam bea.

Pe Facebook,Camelia Tabacu a scris: „Aflu ca batranul de la Brasov nu a terminat de incasat toata bataia pe care o avea de primit. Azi l-a mai altoit un fost angajator, Jean Purice, de la periferia Brasovului. Cica tataie e mare bautor si cheltuie toti banii, nu prea stie ce vorbeste si nici fiu nu are. Buba lui e fara leac. Binefacatorii o sa fie dezamagiti. Nenea Jeane, cum ti-e numele asa si sufletul: purice. Si pișca al naibii.

Camelia Tabacu: „Aflu că bătrânul de la Brașov nu a terminat de încasat toată bătaia pe care o avea de primit. Azi l-a mai altoit un fost angajator, Jean Purice ... Cică tataie e mare ...” 1

Niciun donator de pe lumea asta nu vede contributia sa la o cauza umanitara ca pe o investitie sigura. Cele mai multe dintre situatii sunt atat de grave, de complicate, incat par din start pierdute. Si totusi oamenii se aduna sa incerce ca daca totul ni s-ar fi parut imposibil si fara leac, azi inca scrijeleam peretii pesterilor si dormeam in pat de frunze.

Nu considera, bre nea Purice, problema omului cu alcool drept decisiva, ca am senzatia ca fix asa au crezut si smardoii aia doi si uite ca viata i-a contrazis”.

Previous Story

Brașov. Medicul Vasi Rădulescu: „Ați greșit, domnule doctor. Nu trebuia să-l ajutați. Este un bețivan ordinar. O să fiți dezamăgiți cu toții. Da, a fost bătut, e rău ce s-a întâmplat, dar nu trebuia ajutat. Eu, din punct de vedere medical, nu am văzut un om în sevraj, ci unul calm. Medicul curant mi-a confirmat că…”

Next Story

Brașovul te invită la Parada Junilor! Traseul Paradei