Brașovul te invită la Parada Junilor! Traseul Paradei

Last Updated on aprilie 6, 2018 Duminică, 15 aprilie, Sărbătoarea Junilor începe la orele 11.00 în Piața Unirii, când va avea loc plecarea Junilor spre Cetate.

Pe Facebook, Casa Junilor a scris: „Cele șapte cete de juni vor urma traseul devenit tradițional în ultimul deceniu: str. Brâncoveanu-Barițiu-Piața Sfatului- Mureșenilor- bd. Eroilor- Republicii-Piața Sfatului- Apolonia Hirscher-str. Porții Șchei- Prundului- Piața Unirii- Pe Tocile- Podul Crețului- Pietrele lui Solomon.

Brașovul te invită la Parada Junilor! Traseul Paradei 1

În jurul orelor 13.30 Junii ajung la Pietrele lui Solomon, descalecă, apoi cântă Troparul Învierii și joacă hora Junilor, îndeplinind astfel vechile ritualuri stabilite prin tradiție.

La intrarea spre Pietrele lui Solomon va fi organizată o mare petrecere câmpenească, unde vor fi amenajate corturi, dotate cu bănci și mese, pentru amatorii de bucate tradiționale.

Evenimentul se va încheia la orele 18.00 când cetete de Juni vor coborî călare, de la Pietrele lui Solomon”.

Previous Story

Camelia Tabacu: „Aflu că bătrânul de la Brașov nu a terminat de încasat toată bătaia pe care o avea de primit. Azi l-a mai altoit un fost angajator, Jean Purice … Cică tataie e mare …”

Next Story

Brașov: Medicul Vasi Rădulescu: „ La miezul nopții, am văzut clipul cu bătaia din Brașov. Niciun om, indiferent că e idiot, sărac, cu pielea de o anumită culoare, murdar sau cum vreți voi, nu merita să treacă prin acele clipe de coșmar. Nu mai conta nicio …”